Arbeta med Artificiell intelligens

Arbeta med Artificiell intelligens

Jobba med artificiell intelligens och robotar för en spännande vardag! Vi söker nu en förvaltare för RPA (Robotic Process Automation) till vår kund. RPA är ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att automatisera tidskrävande repetitiva administrativa rutiner. Förvaltarrollen innebär att du tillsammans med verksamheten får analysera de processer som kan automatiseras och därmed påverka framtidens arbetsrutiner!

Information om uppdraget

Till tjänsten hör en introduktion av din handledare som har mycket god erfarenhet av artificiell intelligens från en av de bästa universiteteten inom teknologi internationellt. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till årsskiftet. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som förvaltare inom RPA kommer du arbeta med hur artificiell intelligens kan möjliggöra kostnadsbesparingar, ökad kapacitet samt kvalitet. Du fungerar som stöd under hela processen och får påverka hur framtidens arbetsrutiner ser ut.

Du kommer till exempel att:
 • Analysera de processer som kan automatiseras
 • Sammanställa en affärsplan för att räkna ut potentiell kostnadsbesparing
 • Tillsammans med processledaren utveckla, testa och produktionssätta roboten med medföljande dokumentation. Därefter går roboten över i förvaltningsfas.
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för artificiell intelligens och dess möjligheter. Du motiveras av att hitta lösningar för ett effektivare och mindre tidskrävande arbetssätt. Vidare arbetar du noggrant och strukturerat.

Vi söker dig som
 • Har god datorkunskap och viss förståelse för programmering
 • Har god samarbetsförmåga
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • Har arbetserfarenhet inom artificiell intelligens
 • Har god programmeringsvana
 • Har relevant utbildning
Som person är du ambitiös, initiativtagande och noggrann. Du kan självgående driva dina arbetsuppgifter framåt och vågar prova nya saker! Du motiveras av utmaningar och vill nå ditt maximala utvecklingspotential. Vidare är du en duktig teamplayer och är lyhörd även för andras idéer och tankar. Slutligen är du också väldigt organiserad och strukturerad och låter ingenting falla mellan stolarna.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider 817
 • Placering: Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork