Affärsmässig HR-administratör till Stoneridge Electronics

Academic Work · HR & Personal · löpande

Om jobbet

Har du en högskoleexamen inom personalvetenskap och något års arbetslivserfarenhet inom HR se hit! Du kommer att arbeta tätt tillsammans med HR-ansvarig och arbeta varierat med rekryteringsadministration, chefsstöd och övriga personaladministrativa arbetsuppgifter samt lön- och förmånsfrågor. Är du en social teamplayer, affärsinriktad och driven med sinne för noggrannhet är det dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stoneridge Electronics räkning en HR-administratör som kommer att arbeta brett med allt ifrån chefsstöd och rekrytering till personaladministrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är junior och arbetsuppgifter, ansvarsområden och lönenivå kommer spegla detta.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stoneridge Electronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Stoneridge Electronics.

Arbetsuppgifter

Som HR-administratör kommer du arbeta tillsammans med HR-ansvarig på bolaget. Rollen är operativ och dina arbetsuppgifter kommer innefatta allt ifrån rekryteringsadministration, employer branding, chefsstöd och personaladministrativa uppgifter. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att på sikt driva HR-projekt utifrån behov, dina intressen och tidigare erfarenheter.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Rekryteringsadministration så som, annonsering, inbokning av intervjuer och referenstagningar
 • Employer Branding genom exempelvis aktiviteter på sociala medier samt planering och deltagande på arbetsmarknadsmässor som Armada
 • Chefsstöd vid personalrelaterade ärenden
 • Personaladministration så som framtagande av anställningsavtal, framtagande av underlag för lönerevision och utformande av rutindokument och policies
 • Arbeta med framtagande av introduktionsprogram och utbildningsadministration
 • Arbetsmiljö och trivselfrågor
Tjänsten passar dig som har en högskoleexamen inom personalvetenskap eller motsvarande och någon arbetslivserfarenhet av HR-relaterat arbete, exempelvis vid sidan av dina studier. Du kommer att bli en del i ett litet HR-team där du på sikt finns goda möjligheter att forma rollen utefter dina intressen och kompetens.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleexamen inom personalvetenskap eller annan motsvarande utbildning
 • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom service
 • Har erfarenhet av att arbeta med Officepaketet och Outlook
 • Med största fördel har något års arbetslivserfarenhet inom HR eller rekrytering, exempelvis vid sidan av dina studier
Som person är du social och tycker om att arbeta i samarbete med andra människor. Du är affärsorienterad och förstår HR-avdelningens roll i en organisation. Du har förmågan att själv driva ditt eget arbete framåt mot uppsatta mål och kan sätta upp en arbetsstruktur och prioritering att arbeta utifrån om detta inte finns. Du värdesätter god kvalitet i ditt arbete och är mycket noggrann när arbetsuppgiften kräver det. Vidare har du ett positivt synsätt och trivs med att arbeta problemlösande.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Frösunda i Solna, strax utanför centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Jenny Rydberg, rekryteringskonsult
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Stoneridge Electronics är en del av en global koncern med huvudkontor i Detroit, USA. Det är en tekniktung organisation som arbetar med att utveckla och producera system och funktioner för kommersiella fordon. Företaget arbetar bland annat med utveckling och produktion för förarinformationssystem, färdskrivare, elektroniska styrenheter och telematikenheter. Nu söker vi en vass HR-administratör som tillsammans med HR-ansvarig kommer arbeta med att stötta det svenska huvudkontoret i personalrelaterade ärenden.