Administrativt chefsstöd till läkemedelsföretaget Merck!

Administrativt chefsstöd till läkemedelsföretaget Merck!

Studerar du inom medicin eller liknande och vill bygga vidare på ditt CV inför framtiden på ett välkänt internationellt läkemedelsbolag? Beskriver du dig själv som en administrativ och koordinerande stjärna? Sök då tjänsten som administratör på deltid hos Merck redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mercks räkning en student som administrativt ska stötta chefer på deras kontor i Solna. I rollen kommer du sköta rent administrativa uppgifter så som kontraktshantering och upprättning, hålla koll på chefernas kalendrar och boka in resor där du sedan ansvarar för att briefa berörd chef om dennes schema. Därtill kommer du att förbereda och sätta upp skypemöten, samt övrig teknisk utrustning vid webföreläsningar och möten. Tjänsten kan vid enstaka tillfälle innebära resor till andra kontor runt om i Sverige. Du sitter i fräscha lokaler i Solna där du arbetar mellan 10-15h per vecka där du i samråd med närmsta chef på plats kommer överens om vilka dagar och tider du arbetar. Efter avslutade studier och ett gott samarbete är chanserna goda att på andra positioner ta sig vidare inom bolaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Merck. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig 6 månader fram med möjlighet till förlängning om allaparter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du till exempel att:
 • Hantera och upprätta kontrakt utefter givna mallar
 • Boka och koordinera möten och resor för chefer
 • Ansvara för att sätta upp teknisk utrustning, skype etc. som behövs för olika webmöten.
Tjänsten passar dig som vill utveckla både dig själv och ditt CV på ett internationellt bolag i framkant. Därtill tror vi att du som söker har en vilja och lära samt har ett stort servicetänk samt ställer dig orädd inför att hantera flera olika uppgifter parallellt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Studerar på universitet eller högskola inom naturvetenskapligt ämne så som medicin eller biologi
 • Har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift då stor del av kommunikationen med närmsta chef sker på språket
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, då mycket av kommunikationen sker internt på språket.
 • Har en god systemvana sedan innan.
 • Har erfarenhet av arbete inom service, reception eller koordinering sedan tidigare
Det är meriterande om du

* Arbetat sedan tidigare på ett läkemedelsbolag.

Som person är du prestigelös, flexibel i ditt förhållningssätt inför olikla typer av arbetsuppgifter, kommunikativ och mycket noggrann. Därutöver tror vi att du som söker har en stor ansvarskänsla och vill få en första fot in på ett internationellt läkemedelsbolag.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 10-15h/vecka
 • Placering: Frösundavik, Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mercks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Merck är ett anrikt tyskt och familjeägt läkemedelsbolag som funnits i Sverige sedan 1969 där de ständigt har som vision att ligga i framkant trots sin 350-åriga historia. Nyfikenhet är det som driver bolaget framåt med målet att alltid ligga steget före för att kunna leverera de bästa lösningarna för sina patienter.