Administratör med inriktning mot chefsstöd till trafikverkets projekt mälarbanan

Administratör med inriktning mot chefsstöd till trafikverkets projekt mälarbanan

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbranch? Hos Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Du kommer att arbeta i en miljö som kännetecknas av en mix med bakgrunder, kunskaper och erfarenheter.

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör med inriktning mot chefsstöd och ledningsgruppsadministration till Trafikverkets projekt Mälarbanan. Du kommer få en stor möjlighet att axla eget ansvar, arbeta med både mindre investeringsprojekt som mångmiljardbyggen. Som känt har alla projekt olika utmaningar, komplexitet och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom deras affärer och i samverkan med andra kan Trafikverket, som en ledande beställare, också påverka branchen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur.

Kombinerat med det dagliga arbetet hos kunden kommer det även vara stort fokus på din kompetensutveckling där du i samband med din anställning även kommer vara delaktig i ett skräddarsytt utbildningsupplägg samt coachsamtal med ansvarig konsultchef.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Uppdraget kommer att vara på heltid och inleds med 6 månaders provanställning. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsterna går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som administratör har du en viktig roll i att bistå projektledningen med administrativt stöd och stötta i projektövergripande administrativa uppgifter. Du kommer att ha en stor variation och bredd i uppgifterna.

Du kommer till exempel att:
 • Förbereda och boka ledningsgruppsmöten
 • Förbereda och boka styrgruppsmöten
 • Föra minnesanteckningar
 • Hantera fakturor
Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller administration
 • Har tidigare administrativ erfarenhet
 • Har goda kunskaper inom Microsoft Office-paketet
 • Har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift
Det är meriterande om du
 • Har några års erfarenhet från arbete med lednings-/chefsstöd
 • Har erfarenhet av något eller några av följande program: CDI, ProjectWise, Sharepoint, Agresso
 • Har erfarenhet av fakturahantering
Vi ser även att du har god förmåga att planera och strukturera samt har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt. Du är mån om att ge professionell service genom att du är lyhörd för din omvärld och bemöter andra med respekt. Du har även god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 8-17
 • Placering: Solna Business Park
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för de fyra transportslagen vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. De ansvarar också för byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Trafikverket är samhällsutvecklare som planerar för helheten och de ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Trafikverket har cirka 6 500 medarbetare runt om i landet.