Account Manager till Offentlig Säkerhet

Account Manager till Offentlig Säkerhet

Beskriver du dig som resultatinriktad, självgående, professionell och med förmågan att skapa relationer? Är du dessutom ung i ditt yrkesliv och har 1-2 års erfarenhet från ett sälj- och serviceyrke där kombinationen av affärsmässigt sälj och goda kundrelationer varit avgörande så har du hittat rätt. Offentlig säkerhet är bolaget inom personlarm och personsäkerhet som växer i ett snabbt tempo och de söker nu en Account Manager. Sök rollen så fort du kan då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Account Manager till Offentlig Säkerhet.

Offentlig Säkerhet är säkerhetspartnern som erbjuder innovation, gedigen utbildningskompetens och en helhetslösning inom personlarm och personsäkerhet. De startade år 2013 och som sedan dess har haft en snabb och stark tillväxt. Offentlig Säkerhet arbetar med kunder inom primärt offentlig sektor men även privata aktörer och har som mål att höja verksamhetens säkerhet, exempelvis med personlarm. Det kan röra sig om personer som i sin yrkesmässiga roll eller privat behöver skydd från överfall eller lever under hot.

Nu söker de en Account Manager med engagemang och get things done-attityd som vill vara med och utvecklas tillsammans med bolaget och bidra till ett säkrare samhälle. Du axlar ett stort ansvar för nykundsbearbetning men också för att utveckla och utvidga befintliga relationerna med kunder över hela landet. Tjänsten innebär en del resande. Här på Offentlig Säkerhet jobbar 17 personer och du kommer bli en del i ett sälj- och kundrelationsorienterat team med totalt nio kollegor. Företaget sitter i ljusa, fräscha lokaler i Solna och här är atmosfären såväl familjär och trevlig som ambitiös och präglas av hög arbetsmoral.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Offentlig Säkerhet.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du arbeta med brett med såväl nykundsbearbetning som att stärka befintliga relationer med etablerade kunder. Du är hela tiden lyhörd för kundernas önskemål samt sträva efter merförsäljning och att vidga affären. Tjänsten innebär en del resande och du får tillgång till tjänstebil samt möjlighet att ta tåg och flyg vid längre resor.

Du kommer till exempel att:
 • Prospektera, kontakta och boka möten med kund
 • Utföra professionella och kvalitativa möten, informera om produkten, sälja in lösningen och stänga affären
 • Ha långsiktig kontakt och strategisk dialog med kunder i syfte att utveckla partnerskapet och stärka affären med rådgivning och merförsäljning
 • Leverera och installera produkten/lösningen ute hos kund
 • Hålla presentationer och introduktionsutbildningar för kund
 • Delta på mässor där du informerar och säljer in lösningen till intresserade aktörer
 • Vara ansiktet utåt och kundernas främsta kontaktperson när nya behov eller synpunkter inkommer
 • Vara lyhörd, serviceinriktad och professionell för att skapa en relation i världsklass och samtidigt ha affären och ökad försäljning i fokus
Tjänsten passar dig som gillar en kombinerad roll som dels syftar till att leverera service på högsta nivå och dels präglas av att sälja och jobba mot mål. Du har här en rådgivande/konsultativ roll och trivs i en organisation där man tänker motivation, prestation och arbetsmoral. På Offentlig säkerhet präglas dagarna av en stor yrkesstolthet och en stark entusiasm över att erbjuda marknaden en så viktig och bra produkt!

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års erfarenhet av en kundorienterad roll så som B2B-säljare, kundtjänstmedarbetare, butikssäljare eller liknande
 • Talar och skriver svenska obehindrat
 • Har B-körkort
 • Eftersom tjänsten innebär en del resande bör du ha en flexibel vardag
Det är meriterande om du

* Talar och skriver engelska obehindrat

Som person är du relationsskapande och resultatinriktad ut i fingerspetsarna och har ambitionen att alltid ge bästa service och leverera över förväntningarna. Du är därtill en självgående doer som tar för sig och dessutom har ett öra för affärsmöjligheter när de dyker upp. Dessutom är du person med hög arbetsmoral, personlig mognad och hög grad av professionalism. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten i den här rekryteringen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, rekrytering
 • Lön: Fast + rörlig enligt överenskommelse
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Offentlig säkerhets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Offentlig Säkerhet är en produktoberoende leverantör med många års erfarenhet av teknisk säkerhet. Med kunder inom den offentliga och privata sektorn anpassar de produkter och tjänster för kundens behov med målsättningen att höja verksamhetens säkerhet.