3rd Line tekniker med inriktning SCCM till EVRY

Academic Work · Data & IT · löpande

Om jobbet

Har du erfarenhet av SCCM, Active Directory och GPO:er? Då har vi tjänsten för dig! Ta chansen att bli en del av det växande Workspace Operation teamet hos EVRY, där spännande kundkontakt varieras med avancerad IT hantering.

Information om uppdraget

EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

Academic Work söker för EVRYs räkning 3rd Line tekniker för att förstärka den växande avdelningen Workspace Operation. Idag består teamet av 31 personer med olika roller och finns placerade i Örebro, Stockholm och Malmö. EVRY erbjuder en varierande tjänst som på sikt kan leda till interna karriärmöjligheter, samt chansen till gedigen kompetensutveckling och certifiering inom relevanta system.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRYs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter

Som 3rd Line tekniker kommer dina arbetsuppgifter innebära installation, konfiguration, felsökning och utveckling av tjänster. Du kommer att ansvara för specifika system gentemot kunder, där två av huvudsystemen är SCCM och Active Directory.

Utöver det tekniska arbetet kommer du ha direktkontakt med kunder där tjänsteresor med övernattning kan förekomma.

Du kommer till exempel att:
 • Felsöka samt hantera ändringar av implementationer i SCCM
 • Felsöka GPO: er och implementera ändringar.
 • Ha kontakt med leverantörer och kunder
EVRY värdesätter engagemang och kundfokus, två värdeord som betyder mycket även för dig. De är måna om att du ska trivas i ditt dagliga arbete och vill också erbjuda dig möjlighet att växa inom företaget. Det är upp till dig att visa vad du vill och vart du vill.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av branschen och som brinner för IT. Kunskap inom systemen är avgörande för rollen, därför värderas tidigare erfarenhet högre än en akademisk examen. Eftersom du i denna roll kommer att arbeta med kunder av hög säkerhetsgrad kommer en säkerhetsklassning att genomföras, vilket ställer krav på att du endast har svensk medborgarskap.

Specifikt efterfrågad kompetens:
 • Erfarenhet av att arbeta med SCCM
 • Erfarenhet av att arbeta med Active Directory och GPO: er
 • Gymnasieexamen
 • Goda kunskaper i svenska och engelska då kundkontakt sker på båda språken
 • Eftersom EVRY arbetar mot säkerhetsklassade kunder kommer en säkerhetsklassning att genomföras, vilket ställer krav på endast svenskt medborgarskap
Det är meriterande om du....
 • Kommit i kontakt med VBScript och/eller PowerShell
 • Innehar certifikat inom SCCM och/eller ITIL
Som person är du strukturerad och initiativrik, ser du att något behöver göras ser du också till att det blir gjort. Vi ser även att du är en problemlösare av rang, som gärna ställer de extra frågorna som krävs för att få fram rätt lösning.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Solna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ore02@academicwork.se](mailto: ore02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

EVRY är ett ledande IT-företag, med en lokal närvaro på 50 orter i Norden med ett team på 10 000 medarbetare. Med insikter, lösningar och teknik skapar de affärsnytta för kunder och värde för hela samhället. Genom en hög verksamhetskompetens, förståelse för olika branschers utmaningar och en global leveransmodell hjälper de kunder att maximera potentialen av sin IT och nå sina affärsmål.