Är du student och gillar service, popcorn och film?

Är du student och gillar service, popcorn och film?

Gillar du även att arbeta med service gentemot kunder och sugen på ett meriterande jobb vid sidan av dina studier? Vill du få in foten på ett framgångsrikt företag? Då är tjänsten som kundtjänstmedarbetare hos Filmstaden någonting för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Filmstadens räkning dig som studerar i dagsläget och vill arbeta i kundtjänst vid sidan av studierna. Arbetstiderna omfattar ungefär varannan helg samt med möjlighet till fler extrapass under veckan. Du kommer sitta på Filmstadens huvudkontor som ligger i Gamla Filmstaden i Råsunda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Filmstadens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Filmstadens. Uppdraget är initialt 6 månader men det finns goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att ha mycket kontakt med biobesökare som kontaktar Filmstaden med olika typer av ärenden och frågor via telefon, mail, chatt och sociala medier. Du kommer exempelvis att besvara medlemsfrågor. Biobesökare kan även höra av sig med frågor inför sitt biobesök, till exempel om var man köper biljetter eller när en specifik film kommer att visas på bio. Det kan även handla om gruppbokningar och rullstolsbokningar samt reklamationer. Under arbetspassen har man ett roterande schema vilket innebär att man får variation under passet och möjligheten att arbeta med samtliga verktyg såsom telefon, mail, chatt och sociala medier. Ärenden som kräver en åtgärd registreras i ett internt system.

Denna tjänst passar dig som är service ut i fingerspetsarna och som har vana av att arbeta med kundtjänst sedan tidigare. Du vill få chansen att utvecklas på ett stort växande företag som Filmstaden. Detta är en tjänst för dig som värderar team-work och att jobba i team med härliga kollegor.

Vi söker dig som
  • Studerar på högskola eller universitet och har minst 1 år kvar på dina studier
  • Har erfarenhet av serviceorienterat yrke
  • Har god datavana och är bekväm med att arbeta med olika system och verktyg
  • Har god skriftlig förmåga och flytande i tal och skrift på svenska då mycket av kommunikationen sker skriftligt
Det är till din fördel om du som söker har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en kundtjänst eller liknande sedan tidigare. Som person är du serviceinriktad, flexibel och har lätt för att förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt. Vi ser även att du som söker är stresstålig, har en god kommunikativ förmåga och är serviceminded. Du tar gärna egna initiativ och kan fatta snabba beslut.

Övrig information
  • Start: oktober
  • Omfattning: varannan helg
  • Placering: Solna
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste02@academicwork.se under kontorstid.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se