Är du nyutbildad ekonom och vill starta din karriär? Sök nu!

Är du nyutbildad ekonom och vill starta din karriär? Sök nu!

Vill du få värdefull erfarenhet av kundfodringar samtidigt som du för möjligheten att ansvara för ett eget projekt hos ett växande företag? Då är det dig vi söker, skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en projektekonom till Viking Sverige. Du blir en del av ett företag som befinner sig i en stark expansionsfas och kommer själv att vara ansvarig för ett omfattande och viktigt projekt inom företaget!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund Viking Sverige. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer initialt att vara på tre månader, med eventuell möjlighet till förlängning beroende på utvecklingen av projektet.

Arbetsuppgifter

Som projektekonom kommer du att ansvara för att driva ett projekt där den huvudsakliga arbetsuppgiften är att planera och strukturera upp samt kontakta kunder med innestående kundfordringar och se till att driva in dessa.

Du kommer till exempel att:
  • Skicka ut påminnelser på obetalda fakturor
  • Hjälpa kunder via mail och telefon
  • Hitta strukturer för att driva projektet på bästa sättet framåt
Tjänsten passar dig som är noggrann och har skinn på näsan. Du gillar att arbeta självständigt och analytiskt. I rollen som projektekonom krävs det att du är ihärdig och har ett problemlösande förhållningsätt och har en god samarbetsförmåga i likväl interna som externa kontakter. I rollen får du löpande stöd av företagets Country Manager.

Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi

Det är meriterande om du

* Har tidigare arbetslivserfarenhet från exempelvis callcenter eller kundtjänst, där du anskaffat dig god telefonvana

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Solna
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Viking Sveriges önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viking är ett av Nordens största transport och bärgningsföretag. Dom arbetar ständigt med fokus på kundnöjdhet och utveckling av deras varumärke. Läs mer om Viking Sverige på deras hemsida: https://vikingsverige.se/om-oss/