Är du Arvid Nordquist nya demand planner?

Är du Arvid Nordquist nya demand planner?

Arvid Nordquist söker dig som har en examen inom logistik eller ekonomi. Vill du arbeta på ett miljötänkande företag med flera välkända varumärken? På Arvid Nordquist får du arbeta i ett härligt team i en central roll där du snabbt kommer att utvecklas i din roll och få ansvar.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Arvid Nordquists räkning en Demand Planner till deras kontor i Solna. Som Demand Planner kommer du ha en mycket central roll i planeringar av deras nordiska produktportfölj där du kommer hantera en del av de närmare hundra olika varumärken som Arvid Nordquist arbetar med. Du kommer arbeta nära de interna organisationerna som marknad och försäljning i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Academic Work söker en demand planner till Arvid Nordquist

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Arvid Nordquist. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till december. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Demand Planner kommer du att arbeta med breda kontaktytor och koordinera ditt arbete med sälj-, marknad-, och inköpsavdelningarna. Din insats är avgörande för att Arvid Nordquist ska klara en hög varuförsäljning i balans med efterfrågan, lagerbehållning och minskat svinn.
Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för nyckeltalens prognossäkerhet och servicegrad med fokus på att ständigt förbättra försäljningsprognoserna.
 • Skapa, följa upp och vidta åtgärder på löpande försäljning, kampanjer, nylanseringar, utfasningar, säsonger samt trender i marknaden
 • Ha interna organisationsmöten med fokus på analyser och kommunikation
 • Kontinuerligt utveckla rutiner, processer och system
Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller motsvarande relevant erfarenhet
 • Har något års erfarenhet av logistiskt eller koordinerande arbete från deltidsarbete under studierna eller motsvarande
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikation inom företaget på dessa språk
 • Har goda kunskaper i Office-paketet, främst inom PP och Excel
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet från FMCG-branschen och logistik/planering
 • Har kunskaper i SAP/APO/BW
Som person ser vi

att du har ett öga för affären och ett intresse för hela processen. Då du ska följa upp siffror och prognoser ser vi att du är analytisk till sättet och har ett sinne för detaljer. Med många kontaktytor är din kommunikativa förmåga viktig och för att passa in i gruppen är du både driven och utåtriktad. Arvid Nordquist kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Solna business Park
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arvid Nordquist är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Därför väljer vi varumärken och producenter som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad miljöpåverkan. Vi är dessutom det enda kafferosteriet i Norden som uteslutande rostar 100 % hållbart certifierat kaffe. I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non-food produkter. Vi är idag 250 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Det är enligt oss riktigt god kvalitet