Sälj- och ekonomiassistent

Sälj- och ekonomiassistent

ATEK Avvattningsteknik AB är ett familjeägt miljöteknikbolag som är verksamt inom VA-branschen sedan drygt 40 år tillbaka. Våra affärsområden är avlopps- och dricksvattenrening, biogas samt miljö och våra kunder finns i Sverige, Norge och Finland. Vi söker nu en Sälj- och ekonomiassistent till vårt kontor i Solna. Tjänsten är administrativ men innefattar mycket kontakt med framförallt kunder och leverantörer. Vi jobbar tätt tillsammans och söker därför en social, utåtriktad och energisk person som fungerar väl i gruppen.

Vi söker dig som
Framförallt är en strukturerad och noggrann person. Det är också viktigt att du har en mycket god känsla för det svenska språket samt att du talar och skriver engelska obehindrat, då tjänsten innefattar tät kontakt med utländska leverantörer. En förutsättning är att du är van vid att jobba i Office 365. Om du dessutom har erfarenhet av bokföring är detta en fördel men inte ett krav. Inga förkunskaper om vattenrening krävs.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bl.a. orderhantering, bokning av frakter, projektkoordinering, dokumentation (t.ex. manualer och sammanställning av referenser), producering av sälj- och marknadsmaterial, fakturering, hålla koll på betalningar, insamling av löneunderlag. Ansvar för deltagande i mässor samt uppdatering av vår hemsida och sociala medier ingår också i arbetsuppgifterna.

Du kommer att jobba nära säljverksamheten och spela en viktig roll i projekten. Du är kontorets mittpunkt och bron mellan våra säljare/projektledare och slutkunden samt leverantörerna. Därför är det viktigt att du är både självgående och drivande.

ATEK brinner för att hjälpa våra hav och sjöar och avlasta en redan svårt belastad miljö. Men lika mycket brinner vi för att vara ett starkt lag där alla stöttar varandra.

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid. Fasta arbetstider mellan 8-16.30
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Start: Omgående eller senast mitten av augusti
Placering: Solna

Ansökan skickas till Johan Eriksson, johan@atek.nu, 0708-83 22 55.
Vi sköter rekryteringen själva, varför vi undanbeder rekryterare att ta kontakt.
Mer info
Kontaktperson Johan Eriksson
Telefon 0708832255
Email Mejla Johan Eriksson
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atek.nu
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (19 dagar kvar)