Teknisk support till internationellt ICT-bolag i Solna

2Complete · Data & IT · 28 sept

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi fler IT-intresserade tjejer och killar till vår kunds tekniska support! I rollen som supporttekniker är din huvudsakliga arbetsuppgift att leverera det som företagets kunder behöver, vilket kan skilja sig från vad som efterfrågas. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat NOC, First/Second-line, support på plats, slutanvändarsupport, support av klientnära tjänster såsom PC/smartphones/skrivare och annan kringutrustning samt felsökning och avhjälpning.

Du rapporterar till kundens beställare när du är på uppdrag, internt rapporterar du till din konsultchef veckovis.

Din profil

Vi söker dig som är i början av din karriär, har erfarenhet som konsult inom teknisk support och ser det som en roll du vill växa och utvecklas inom. Du är en glad och positiv person med eget driv och stort teknikintresse som du själv aktivt vill vidareutveckla. Tempot i den tekniska supporten kan variera och du är van vid att hantera intensiva perioder likaväl som att ta initiativ till utvecklingsmöjligheter när arbetsbelastningen är lägre.

Du har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska. Det är meriterande med kunskap inom flera språk. Med ett affärsinriktat arbetssätt, fokus på relationer och en förståelse för kundens affär, behov och verksamhet arbetar du för att skapa långsiktiga samarbeten.

B-körkort är ett krav i denna roll.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Malin Ryholt på telefon 08 - 445 43 44 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Malin Ryholt, 08 445 43 44

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 sept

Om företaget

Vår kund är ett stort, internationellt företag som arbetar som helhetspartner inom IT och kommunikation. Med egen konsultkår, två datacenter och världens största molnleverantör i ryggen tar de hand om hela eller delar av sina kunders IT oavsett om den levereras hos dem, i molnet eller i en hybrid lösning. Företagets kunder kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Mer information om företaget ges vid intervju.