Stadsnätsbolagets Kundtjänst växer och behöver nya glada medarbetare

Stadsnätsbolagets Kundtjänst växer och behöver nya glada medarbetare

Dina arbetsuppgifter

Stadsnätsbolaget växer och behöver nu fler kundtjänstmedarbetare till en avdelning som älskar nöjda kunder. Vill du bli en del av detta team, hjälpa dem att utvecklas samt ta deras om våra kunder? Du får naturligtvis upplärning av dina kollegor och vi ser gärna att du delar med dig av dina erfarenheter. Du kommer att hantera ärenden från kunder som alla är i olika fas med sin fiberinstallation. Då kunderna har många olika frågor får du en omväxlande tillvaro med olika utmaningar.

I korthet består tjänsten av följande:
  • Att arbeta i realtid samt att vara proaktiv och skapa långsiktiga vägar att hjälpa kunden
  • Att kommunicera med Stadsnätsbolagets kunder i både tal och skrift
  • Arbeta enligt kundserviceschema både med telefon, mail och administration
  • Hantera kortare ärenden och ärenden av längre karaktär
Denna tjänst är en inledande bemanningslösning vilket betyder att du blir anställd av 2Complete och sedan arbetar som konsult hos kund. Dock finns mycket goda möjligheter till att på sikt gå över till en tjänst direkt under Stadsnätsbolaget som sitter i ljusa fina lokaler i Solna strax norr om Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som vill utvecklas inom service, bemötande och tycker det är lite intressant med teknik. Vi ser gärna ett par års erfarenhet från servicerelaterade yrken. Har du erfarenhet från tele- eller datakom är det meriterande, men inte ett krav. Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift och kan bygga relationer och ge service på ett naturligt och förtroendeingivande sätt. Du sätter kunden i fokus och har en genuin känsla för att hjälpa människor och lösa utmaningar.

Som person är du engagerad, drivande och kan hantera stressiga situationer. Du har en självsäkerhet blandat med en ödmjukhet som gör att du kan fatta beslut som gynnar alla inblandade parter.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadsnätsbolaget vill föra samman kommuner, medborgare och leverantörer så att de digitala samhällstjänsterna kan nyttjas av alla. Vi vill koppla upp landsbygden mot det digitala samhället utan ekonomiskt bidrag och tillsammans se till att Sverige kommunicerar i världsklass.

Stadsnätsbolaget lanserade år 2016 ett nytt koncept som heter Digital Stad. Koncernen har sedan år 2009 varit pionjärer inom förläggning av fiber till villamarknaden. Under vår tid har vi byggt ut fiber till över 19 kommuner och försett cirka 100 000 fastigheter med fiber. Vi levererar ett öppet och neutralt nät med lika villkor för både leverantörer och för slutkund.