Stadsnätsbolaget söker kommunikationschef som vill bygga nytt

Stadsnätsbolaget söker kommunikationschef som vill bygga nytt

Dina arbetsuppgifter

Vi har varit dåliga på att kommunicera men nu är det dags att ändra på det. Vi behöver dig som vill ta tag i detta och bygga upp vår kommunikation från grunden.
Du äger och skapar vår kommunikation och kampanjer i alla våra kanaler - varumärke, webb, sociala medier, email, kundtjänst, och säljkanaler, samt även intern employer branding. Du utformar strategier och planer och leder genomförande och implementation genom hela organisationen.

Du skapar kärlek med våra kunder i kundresans alla faser. Du stöttar fältsäljare med säljmaterial, skapar automatiserad kommunikation med kunder under leveransfasen medan de väntar på sin fiber samt driver content marketing och uppsäljkampanjer till existerande kunder för att få dem att skaffa fler och bättre tjänster ur vår portfölj.

Ditt ansvar täcker flera varumärken och produkter inom villafiber, hemlarm med kamerabevakning samt IOT och smarta hem. Det pågår just nu ett varumärkesprojekt och där du omedelbart kommer att börja påverka strategi och genomförande.

Är detta något för dig? Maila din ansökan till joel@2complete.se. Ansök gärna idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claéson.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva kommunikation mot konsumenter gällande komplexa abonnemangsprodukter. Du gillar att ta ansvar och få saker att hända, och du brinner för kommunikation och kundupplevelse. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet från breda roller där du skaffat kompetens inom kommunikation, PR, digitala medier, content marketing och kundresan. Du har god förmåga till projektledning och är van vid att jobba med externa leverantörer, men kavlar gärna upp ärmarna själv för att producera material. Du har god teknisk förståelse för webb, analys och tillhörande system och troligen finns det en growth hacker i dig.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadsnätsbolaget är Sveriges tredje största aktör inom att bygga och driva fibernät till villor, flerfamiljshus och företag. Vi är ett vasst team på ca 40 personer med entreprenöriell attityd där allt går att lösa. Vi växer väldigt snabbt med bra lönsamhet.

Stadsnätsbolaget äger även Gardio, ett av de mer innovativa larmbolagen med en egenutvecklad produkt för hemlarm med kamerabevakning, IOT och smarta hem. Vi är på väg med internationell lansering i flera europeiska länder.

Vi skall ta positionen som Sveriges, och snart norra Europas, bästa leverantör av fiber till villan. Runt detta bygger vi samtidigt en spännande portfölj med internetrelaterade tjänster för din trygghet och bekvämlighet hemma. Vi skall bli din naturliga destination för allt som rör ditt bredband, smarta hem/hemautomation, larm med kamerabevakning och liknande tjänster.
Kontoret är i Frösundavik Solna med närhet till bra kommunikationer.