Självgående Markavtalsberedare till vår kund inom fiber

Självgående Markavtalsberedare till vår kund inom fiber

Dina arbetsuppgifter

I din tjänst besöker du markägare, för att få tillstånd till att grävning för fiber får ske på markägarens område. Ditt mål är att skriva avtal med markägaren och tjänsten innebär en stor grad av relationsskapande och nätverkande. Du ringer och träffar olika markägare, exempelvis bönder eller kommuner och när en markägare godkänner markavtalet kan fiberprojektet dra igång. Dina kundbesök sker över hela Sverige och du är självgående i din roll.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Tjänsten startar omgående.

Din profil

Till denna roll söker vi dig som har arbetat med beredningsfrågor och markupplåtelseavtal, inom fiber, el, vatten eller liknade, i minst 4 år. Vi ser även att du har kunskaper inom fastighetsrätt och fastighetsjuridik. Eftersom detta är en tjänst där du reser bör ha tillgång till att att resa varje vecka inom Sverige och du trivs med att resa i ditt jobb.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort och egen bil är ett krav.

Som person som är handlingskraftig och tar stort eget ansvar. Du är uthållig och har förmågan att förhandla när det krävs. Du är social och relationsskapande som person samt har en stark problemlösarförmåga och drivs av att hitta lösningar. Ett stort intresse för fiber är ett plus.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Markavtalsberedare, Markavtal, Markupplåtelseavtal, Beredningsfrågor, Markberedning, Fiber
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-8693058
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.