Platschef sökes till vår kund inom totalentreprenad Bostad

Platschef sökes till vår kund inom totalentreprenad Bostad

Dina arbetsuppgifter

Vår kund har ett nytt stort projekt på gång i Upplands Väsby och behöver stärka upp teamet med ytterligare en platschef. I rollen kommer du att ha det huvudsakliga ansvaret över givet projekt rörande budget, tidsplan, underleverantörer och projektets kvalité. Du representerar bolaget i alla möten rörande projektet, så som byggmöten, kundmöten och dylikt.

Platschefen ansvarar för såväl egen arbetsledning samt inhyrd personal i form av underentreprenörer. Förutom ansvar över arbetsledningen, yrkesarbetarna samt det tekniska utförandet, ställs det stora krav på en god administrativförmåga samt generella normer och lagar vid byggproduktion. Du ansvarar För att aktuellt projekt genomförs enligt handlingar med högsta möjliga produktivitet samt i överensstämmelse med företagets fastställda riktlinjer.

Platschefen har befogenhet och ansvar att agera inom givna budgetramar för projektet och företagets attestordning och rapporterar direkt till Projektchefen.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig branscherfarenhet från bostadsprojekt som platschef, eller arbetsledare. Du har tidigare erfarenhet av att leda en byggarbetsplats med flera underleverantörer och har relevanta utbildningar inom arbetsmiljö. Du har hög administrativ förmåga och god systemvana. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift samt har B-körkort.

Som person vill vi att du är social, kommunikativ och strukturerad. Det är självklart för dig att vårda och utveckla kund- och leverantörsrelationer samtidigt som du har förmågan att kravställa enligt överenskommelse. Du är en problemlösare samt driver ditt egna arbete självständigt framåt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervju.