NOC-tekniker till internationellt ICT-företag i Solna

2Complete · Data & IT · 28 sept

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu flera NOC-tekniker!

I rollen som NOC-tekniker ingår du i kundens NOC-team som har det övergripande ansvaret att dygnet runt, alla dagar om året, monitorera, eskalera samt åtgärda incidenter som inträffar på nätverksutrustning, servrar och tjänster via övervakningsverktyg. Du kommer i huvudsak att arbeta med att löpande återkoppla till påverkade och involverade parter så som tekniker, kunder eller tredje part. Du arbetar med att aktivt lösa incidenter inom NOC och stödja i ärenden som inte kan lösas av första linje-supporten. Som NOC-tekniker ger du även stöd till andra avdelningar inom organisationen rörande beställningsärenden samt projekt. Tjänsten är belagd måndag-fredag med skift som överenskommes med kund.

Din profil

Visöker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta i en övervakningscentral, som NOC-tekniker eller 2nd/3rdline-support. Då arbetet stundtals har ett högt tempo tror vi du löser arbetsuppgifter på ett metodiskt sätt och hanterar stressiga situationer med fokus och lugn. För att nå framgång i rollen är du lösningsorienterad person med stor ansvarskänsla.
  • Du har praktisk erfarenhet av att administrera Windowsservrar samt har viss erfarenhet av andra operativsystem, plattformar samt förståelse för nätverk.
  • Har du erfarenhet inom applikations-, databas-, server OS, server-, lagring-, backup-, nätverk-, datahallsdrift är det meriterande.
  • Du känner till ITIL och har erfarenhet av arbete med hårdvara såsom byte av disk, minnen m.m. Du har dessutom erfarenhet av att kontrollera datahallslarm på plats.
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift är ett krav och du är en duktig kommunikatör då arbetet innebär daglig kontakt med olika avdelningar både internt och externt.
Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Malin Ryholt, 08 445 43 44

Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 sept

Om företaget

Vår kund är ett stort, internationellt företag som arbetar som helhetspartner inom IT och kommunikation. Med egen konsultkår, två datacenter och världens största molnleverantör i ryggen tar de hand om hela eller delar av sina kunders IT oavsett om den levereras hos dem, i molnet eller i en hybrid lösning. Företagets kunder kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Mer information om företaget ges vid intervju.