Junior Projektadministratör sökes till växande kund inom fiberetablering norr om Stockholm

Junior Projektadministratör sökes till växande kund inom fiberetablering norr om Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Som Projektadministratör hos vår kund är du en viktig del i att driva projekt inom villafiber som kommer från olika beställare. Detta innebär att inledningsvis säkerställa att all relevant dokumentation kommit er till handa. Vidare behöver denna dokumentation organiseras för att alla parter i projektet ska kunna hitta den vid rätt fas av projektet. Fältpersonal inleder sedan arbetet med att gräva och koppla in ny infrastruktur i fibernätet enligt den dokumentation ni fått. Du följer dessa projekt både passivt och aktivt och hanterar eventuella frågeställningar under vägen. Du talar då med alla involverade ifrån kund, till arbetarna på fältet och ibland även tredje part. Ibland är det en enkel manöver med få inblandade, men det kan även vara något mer avancerat som behöver lösas, kontrolleras, bokas eller rättas till. När projekten närmar sig sitt slut ska även privata kunder kontaktas för att tidsbokning för installation av fiberkonverterare i hemmet. Detta löser du och dina kollegor med rätt servicekänsla.

Vår kund sitter i fina lokaler i Frösunda norr om Stockholm. Tjänsten är en inledande bemanningslösning vilket innebär att du blir anställd av 2Complete och arbetar som konsult hos vår kund. Dock är planen att denna roll över tid ska gå över och ligga direkt hos vår kund.

Din profil

Vi söker dig som tycker om en blandad roll mellan administration, service och lättare projektledning. Administrationen är viktig för denna roll då dokumentationen för projekten behöver organiseras. Samtidigt har du viljan och kan ta ansvar för en process från start till mål samt att hitta vägar framåt om något stannar upp. Då du i denna roll kommunicerar med många andra för att dina projekt ska komma framåt och alla behöver veta vad de ska göra och när, behöver du ha god kommunikativ förmåga.

Då du ständigt behöver vara i kontakt med både interna och externa parter, kommunicerar du givetvis obehindrat i svenska och i engelska, både i tal och skrift. Du kan även komma att behöva ta dig till olika sajter och behöver då B-körkort.

Är det dig vi söker? Ansök idag då urvalet sker löpande. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.