Företagsrådgivare/Kundsupport till digital bokföringstjänst

Företagsrådgivare/Kundsupport till digital bokföringstjänst

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi en Företagsrådgivare till vår kund i Solna. Vår kund har ett bokföringsprogram som deras kunder använder via dator, surfplatta eller mobil. I din tjänst kontaktar du redan befintliga företagskunder för att informera och erbjuda dem de tilläggstjänster som finns. Kunderna använder bokföringsprogrammet kostnadsfritt och man har en hög nivå av nöjda kunder.

Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt av företaget. Arbetstiderna är 08:00-17:00 måndag till fredag.

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har vana av att arbeta över telefon i en roll inom kundtjänst, support eller försäljning. Det är meriterande om du har kunskaper och kompetens kring ekonomi som du vill kombinera i en mer säljande och informerande roll. Det är även meriterande om du har arbetat med försäljning eller support mot företagskunder.

Som person brinner du för kundnöjdhet och du drivs av att arbeta mot mål. Du är trygg i dig själv och är självgående, samt att du trivs med att arbeta i team.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Företagsrådgivare, Support, Kundtjänst, Rådgivning, Kundsupport, Kundrådgivning, Administratör, Ekonomi
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 0706-8693058
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.