Affärsutvecklare inom framtidens IOT sökes till Stadsnätsbolaget

Affärsutvecklare inom framtidens IOT sökes till Stadsnätsbolaget

Dina arbetsuppgifter

Med vår infrastruktur på plats och större delen av landet digitaliserat, börjar nu nästa fas i vår utveckling för att föra samman människor och hjälpa dem i sin vardag. Vi ska ligga steget före i att se framtida behov och utveckla lösningar och förutsättningar för att erbjuda dessa så snart de efterfrågas. Du kommer med hjälp av vår egen kunskap samt dina efterforskningar hos privatpersoner, företag och statliga verk, förutspå och etablera vad som komma skall inom IOT - Internet of Things. Detta kan vara att paketera och konceptualisera tjänster och produkter under vårt eget varumärke, eller att sätta samman samarbeten med en eller flera av våra samarbetspartners. I din roll samarbetar du nära marknad, sälj och teknik för att hitta bästa vägen framåt.

Kom och hjälp oss skapa den globala, digitala framtiden. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Stadsnätsbolaget. De sitter i ljusa fina lokaler i Frösunda strax norr om centrala Stockholm.

Din profil

Främst av allt älskar du ny teknik och IOT. Vidare tror vi att du har en utbildning inom t.ex. marknadsföring, ekonomi, konsumentbeteende eller statistik. Vi tror även att du har lite erfarenhet av projektledning och analytiskt arbete. För att besitta rätt kompetens och har rätt erfarenhet för att navigera självständigt inom detta område har du tidigare arbetat i branscher nära teknisk innovation. För att vara träffsäkra i detta arbete måste vi tillsammans vara duktiga på att observera trender, se tekniska möjligheter mellan oss själva och våra leverantörer samt våga. Som person är du således nyfiken på den tekniska framtiden, självdriven, analytisk och modig. Detta rimmar väl med vår resterande organisation på Stadsnätsbolaget och vi ser fram emot att träffa dig.

Är det dig vi söker? Ansök idag då vi träffar kandidater löpande. Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadsnätsbolaget vill föra samman kommuner, medborgare och leverantörer så att de digitala samhällstjänsterna kan nyttjas av alla. Vi vill koppla upp landsbygden mot det digitala samhället utan ekonomiskt bidrag och tillsammans se till att Sverige kommunicerar i världsklass.

Vår resa började när övriga aktörer på marknaden sa att det var omöjligt att bygga ut den digitala infrastrukturen utan enormt statligt stöd. Vi var dom som visade de andra aktörerna vägen.

Vi vill skapa ett forum där ledande entreprenörer kan mötas, samarbeta och ta ansvar över den digitala utvecklingen. Vi vill skapa de bästa möjligheterna för det digitala samhället. Vi menar att branschen behöver ny kreativitet och entreprenörsanda om Sverige ska fortsätta vara ledande i internationella sammanhang. Vi lanserar därför konceptet Digital stad. Med engagemang, entreprenörsanda och kunskap bygger vi nu ut ort efter ort med fiber och arbetar efter modeller som är långsiktigt goda för kommuninvånare, kommun, ort och näringsliv.