Är du administrativ, noggrann, gillar kartor och att sammanställa information?

Är du administrativ, noggrann, gillar kartor och att sammanställa information?

Dina arbetsuppgifter

I din roll på Stadsnätsbolaget arbetar du med att sammanställa förstudier över geografiska områden där potentiella byggprojekt inom fiberetablering kommer att äga rum. Detta innebär en blandning av att renskriva och renodla kartritningar samt sammanställa all information till en överskådlig dokumentation för vidarearbete i organisationen. Stadsnätsbolaget expanderar kraftigt över hela Sverige och tar sig an många utmanande projekt vilket gör denna roll otroligt intressant för rätt person.

Stadsnätsbolaget sitter i fina lokaler i Frösunda norr om Stockholm. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Stadsnätsbolaget.

Din profil

Vi söker dig som älskar ordning och reda. Du kan skapa enkelhet i komplexitet och är duktig med statistik och ordbehandling. Då förstudierna innehåller grova skisser på potentiella vägar i marketablering arbetar man mycket med kartor. Gillar du detta och kanske till och med erfarenhet ifrån CAD är det meriterande, men inte ett krav. Du kan ha tidigare erfarenhet från vilken bransch som helst då vi främst är ute efter en person med rätt noggranna stolthet. Du kanske har erfarenhet från bygg, anläggning, mark, konstruktion eller liknande. Då du ständigt behöver vara i kontakt med både interna och externa parter, kommunicerar du givetvis obehindrat i svenska både i tal och skrift.

Är det dig vi söker? Ansök idag då urvalet sker löpande. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 aug 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadsnätsbolaget tillhör koncernen Nätbolaget Holding Sverige AB. Tillsammans med samarbetspartners ombesörjer vi allt från planering till driftsättning och underhåll av fibernät. Idag har vi försett cirka 70 000 fastigheter i 19 olika kommuner med fiber. Stadsnätsbolaget lanserade år 2016 ett nytt koncept som heter Digital Stad. Koncernen har sedan år 2009 varit pionjärer inom förläggning av fiber till villamarknaden. Vi levererar ett öppet och neutralt nät med lika villkor för både leverantörer och för slutkund.