Kundservicemedarbetare inom fastighetsadministration till Företag i Solna

Kundservicemedarbetare inom fastighetsadministration till Företag i Solna

Dina arbetsuppgifter

Vår kund erbjuder både ekonomisk och teknisk förvaltning till främst för bostadsrättföreningar. På Kundservice arbetar ni med telefon och mail som redskap och hjälper främst medlemmarna, men även styrelsemedlemmarna i dessa föreningar med deras frågor. Det kan vara frågor om avgifter, medlemskap, överlåtelser, felanmälningar kring fastigheten mm.

Du kommer att bli en del av ett ungt team som idag består av fem personer. Dina kollegor kommer ifrån serviceyrken och tycker precis som du att det är fantastiskt kul att kunna hjälpa kunderna med deras frågor. De boende kan komma från flera olika länder och du behöver således kunna hantera både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Vår kund sitter i ljusa och fina lokaler i Solna norr om Stockholm. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag till fredag mellan 07.30-16.00. Denna tjänst är inledningsvis en bemanningslösning med mycket goda möjligheter till förlängning. Du kommer att bli anställd av 2Complete och arbeta som konsult.

Din profil

Du älskar att hjälpa kunder och du älskar service. Detta är en otroligt viktig förutsättning för att kunden ska känna sig omhändertagen för att du ska trivas med ditt arbete. Som person är du givetvis service-inriktad i allt du gör och du gillar att ta tag i och lösa kundernas utmaningar. Du är tålmodig och noggrann och du trivs med administrativa uppgifter såväl som att hjälpa kunder över telefon. Vi ser gärna att du har arbetat med kundservice tidigare men det viktigaste är att du är en person som tar ditt arbete på allvar och förstår att du är en viktig länk mellan kunden och företaget. Ingen är expert från början, men för dig är det självklart att fråga när du inte vet.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Anna Magnusson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt.