Head of Real Estate & Facility

Head of Real Estate & Facility

På ÅF är vi inne i ett mycket spännande och dynamiskt skede. Vi söker nu en Head of Real Estate and Facility, som utöver Sverige kommer att ha Danmark, Norge, Finland och Schweiz som arbetsfältVi har totalt över 150 kontor i dessa länder. Vi hoppas att du vill vara med på vår utvecklande resa framåt!

Om tjänsten:

I denna roll har du det övergripande ansvaret för förvaltning, utveckling och drift av våra kontor i framförallt Norden och Schweiz. Real Estate & Facility organisationen på ÅF består av cirka 35 medarbetare, varav fyra direktrapporterande. Du rapporterar till CFO i koncernledningen för bolaget. Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Solna men resor till övriga kontor förekommer, uppskattningsvis två dagar i veckan.

Rent praktiskt har du det ekonomiska ansvaret för att våra kontor utnyttjas på ett kostnadseffektivt sätt. Du arbetar med lokalstrategiska frågor, utvecklar kontorskoncept och initierar projekt kring lokalförsörjning, effektivisering och förbättring i ett nära samarbete med divisionschefer och kontorschefer.

Vidare kommer du att förhandla avtal, kravställa gentemot våra hyresvärdar samt arbeta med analyser och omvärldsbevakning kring de senaste trenderna inom effektivt arbetsplatsnyttjande.

Kvalifikationer och egenskaper:

För att lyckas i denna roll besitter du gedigna erfarenheter från fastighetsbranschens kommersiella sida. Du är erfaren och driven när det kommer till förhandlingar och hyresavtal samt att du har ett stort kontaktnät i branschen.

Du är kommunikativt skicklig på såväl svenska som engelska, kan argumentera och vinna gehör för din sak, samtidigt som du har en lyhördhet för verksamhetens (kundens) krav och att dessa parametrar alltid måste vägas in.

Vidare är du mycket affärsmässig med ett stort intresse för människor och besitter en naturlig förmåga att påverka, implementera och få andra med dig i utvecklingsprocesser. Du har med andra ord ledaregenskaper och är utvecklings- och förändringsbenägen - en självständig visionär!

Vi erbjuder:

Om du vill vara med på ÅF:s spännande resa och bidra till att skapa framtidens kontor - då har du kommit till rätt ställe. Du kommer till ett härligt team med modiga, kompetenta och drivna kollegor med siktet inställt på att leverera enastående resultat. Samtidigt värdesätter vi högt att ha roligt på vägen och vi tvekar inte att stanna upp och fira våra framgångar!

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar ÅF med Fasticon Kompetens AB. Du söker jobbet på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas löpande, så vi ser gärna din ansökan omgående. Sista ansökningsdag är 2019-05-12.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Peter Karlsson på 0734-076625 eller via peter.karlsson@fasticon.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. ÅF Making Future. Läs mer om oss på www.afconsult.com

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov, samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. ÅF - Innovation by experience.