Elkraftsprojektör sökes till ÅF

Elkraftsprojektör sökes till ÅF

Dina arbetsuppgifter:

I denna roll kommer du arbeta mot ÅFs olika kunder och hjälpa till att utveckla deras projekt. Du kommer att arbeta i flera projekt paralellt både självständigt och tillsammans med kollegor. Rollen kommer innebär en kombination av analys och detalj arbete i Autocad och kontaktytor med projektledare och ledningssamordnare. Dina främsta arbetsuppgifter kommer variera beroende på kund och projekt men du kommer till exempel att arbeta med:
  • Projektering och planering av projekt
  • Rita och skissa i AutoCAD.
  • Kontakt med projektledare och uppdragsledare.
I denna roll kommer du få möjlighet att arbeta i ett inkluderande team mot flera olika kunder. ÅF satsar mycket på sina anställda och det finns stora möjligheter att utvecklas internt. Tjänsten beräknas starta omgående och är ett konsult uppdrag via oss på Studentwork i 6 månader, med mycket goda möjligheter till överrekrytering till ÅF efter konsultuppdraget.

Din profil:

Vi söker dig som är utbildad civil alternativt högskoleingenjör inom exempelvis energi eller elkraft, alternativt att du studerat projektering alternativt elkraft på yrkeshögskolan. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det starkt meriterande. Vi ser att du har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och du ständigt vill utvecklas. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det starkt meriterande. Vi tror att du är noggrann, flexibel och analytisk. Vidare är du kommunikativ, kreativ och trivs med både interna och externa kontakter. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från AutoCAD eller liknande program.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Företaget skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. ÅFs bas är i Europa men företagets affärer och kunder finns över hela världen. ÅF har fem divisioner; Infrastructure, Industrial & Digital Solutions, Process Industries, Energy och Management Consulting. Just nu söker divisionen Energy en elkraftsprojektör som skall arbeta med projektering och analys på kontoret i Solna. Låter detta som något för dig? Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!