Junior sifferintresserad analytiker sökes till SEOM!

Junior sifferintresserad analytiker sökes till SEOM!

Vill du in i elbranschen, en av nutidens hetaste branscher? Har du ett affärsintresse, gillar siffror och att dyka ner i spännande analyser? Är du ansvarsfull, ödmjuk och har en förmåga att kunna driva ditt eget arbete framåt? Sök då denna tjänst!

Information om uppdraget:

SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med 100 anställda omsätter vi ca 700 mnkr. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, fiber, TV, vatten och avfallshantering. Vi är Sollentunabornas eget energibolag och vår vision är "Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart".

SEOM är en attraktiv arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vår stora bredd av verksamheter kräver en mix av människor med olika erfarenheter och kompetenser. Vi har ett genuint miljöfokus och är drivande i omställningen till ett hållbart Sollentuna. Ansvar, Respekt, Engagemang, Nytta och Affärsmässighet är våra värderingar i det dagliga arbetet. Läs gärna mer om företaget på www.seom.se.

Vi söker nu en sifferintresserad ekonom/analytiker till vårt kontor i Sollentuna. Du kommer ingå i vår Elhandelsgrupp bestående av 3 personer. Rollen är bred och dynamisk med stor möjlighet att vara med och påverka samt driva utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

* Förvaltning av kundportföljer
* Ekonomisk uppföljning av affären och framtagande av nyckeltal (KPI:er).
* Följa upp och prissäkra elavtal
* Följa upp, hantera och administrera köp av elcertifikat och ursprungsgarantier
* Stötta säljare med kundofferter och prissäkringar.

Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd av SEOM. Den är på heltid och förväntas starta upp så snart vi finner rätt kandidat. I rekryteringen samarbetar vi med StudentConsulting. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare .

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad universitet- eller högskoleutbildning inom ekonomi, teknik, matematik eller liknande, alternativt har motsvarande branscherfarenhet sedan tidigare. Har du erfarenhet av försäljning, business controlling eller analytiskt arbete är detta meriterande. Du har mycket goda system- och datakunskaper, främst i MS Office och framförallt i Excel och PowerPoint.

Som person är du ansvarsfull och har en förmåga att kunna driva ditt eget arbete framåt. Du är analytisk och uppskattar att få arbeta noggrant. Du är hungrig på ny kunskap, samtidigt som du är lyhörd och ödmjuk i ditt förhållningssätt gentemot kollegor och kunder.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se