Hoppa till innehåll
Engagerad förvaltningschef sökes till SKAB
Vill du leda och utveckla en verksamhet inom förvaltning av fastigheter där målet är att ha effektiv och hållbar fastighetsförvaltning, tillsammans med en tät kunddialog? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!  Om tjänsten 

På Sollentuna Kommunfastigheter arbetar du i ett mindre kommunalt bolag med ca 30 kollegor. Här får du möjlighet att utveckla förvaltningsorganisationen och förvaltningsverksamheten, samtidigt som du arbetar nära verksamheten. Du och dina kollegor arbetar tillsammans för god samhällsnytta och god service för kommunens invånare.

Som förvaltningschef får du en central roll i organisationen där du har inflytande och god möjlighet att påverka. Vidare ingår du i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till vd. 

Dina arbetsuppgifter 

Förvaltningsavdelningen består av 13 medarbetare som du har personalansvar för. Gruppens kompetenser är bland annat kundansvariga förvaltare, tekniska förvaltare, driftcontroller, markförvaltare, städcontroller och säkerhetskoordinator.

Dina arbetsuppgifter kommer vara både operativa och strategiska såsom:

  • Leda, planera, styra och utveckla enhetens verksamhet. 

  • Ansvara för budget, prognos och resultat för enheten. 

  • Upprätta underhållsplan och verksamhetsplanering. 

  • Vara ytterst ansvarig för att myndighetskrav efterlevs. 

  • Ansvarig för Nöjd kund-arbetet.

  • Delta i kommunens arbete med civil försvar.

Kvalifikationer 

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som förvaltningschef eller motsvarande. Vidare ser vi att du har god erfarenhet som ledare och känner dig trygg i att leda verksamhetsutveckling  och andra utvecklingsprojekt. Du har god kunskap och förståelse om fastigheter och dess teknik samt ekonomi. Vi vill att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller bygg-/ fastighet samt goda kunskaper i svenska, tal och skrift. 

Personliga egenskaper 

I denna rekrytering kommer stor vikt läggas på dina personliga egenskaper. Vi söker en tydlig och engagerad person som är trygg i ledarrollen. Som förvaltningschef är det även viktigt att du har en affärsmässig och ekonomisk förståelse parallellt med att du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt. Vidare är du tydlig i din kommunikation och har en mycket hög samarbetsförmåga.

Vad SKAB erbjuder dig

Som medarbetare på SKAB får du stora chanser att vara med och fortsätta bygga upp ett ungt företag i Sollentuna kommunkoncern. Arbetet ger dig stora möjligheter till professionell utveckling och stort eget ansvar. Inom Sollentuna Kommunfastigheter råder en nybyggaranda där positiv stämning, god samverkan och professionellt utbyte sker mellan arbetskamraterna. Här får du vara med och påverka, sätta din prägel och delvis utforma rollen själv.

För SKAB är det viktigt att medarbetarna har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Man arbetar för att alla medarbetare ska få utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Företaget tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Välkommen med din ansökan!

Du genomför din ansökan via hemsidan/annonsen, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar vi e-post. Urvalsarbetet sker löpande och vi tar emot ansökningar så länge annonsen är publicerad så sök omgående.

I denna rekrytering samarbetar Sollentuna Kommunfastigheter AB med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov. I processen ingår därför bl.a. urvalsfrågor, tester och kompetensbaserade intervjuer samt bakgrundskontroll och säkerhetsprövning på slutkandidat.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson på mia.olsson@fasticon.se.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare