Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du en relationsorienterad säljare som värdesätter frihet under ansvar? Har du kanske till och med försäljningserfarenhet inom VVS branschen och vill vara en del av ett litet team med varm och familjär arbetskultur? Då kan tjänsten som Regionansvarig Säljare på SFA vara rätt tjänst för dig.

Om tjänsten

SFA Sverige AB är ett litet bolag med 6 anställda, men samtidigt ett dotterbolag till SFA Group som är ett stort franskt företag som sedan 1958 har varit bland de globalt ledande bolagen inom vattenbehandlingslösningar för hem, kommersiella och marina applikationer. De är bland annat uppfinnaren av ”Saniflo” tekniken som är ett innovativt alternativ till ett avloppssystem där traditionell rördragning inte är möjlig.

Som Regionansvarig Säljare har du ansvar för Stockholmsregionen och även för Finland. Rollen handlar främst om att vara ute hos de grossister och lokala aktörer som säljer SFAs produkter och göra insatser för att dem i sin tur ska öka sin försäljning av dessa produkter. Det kan handla om att utbilda, motivera och coacha säljpersonalen i dessa butiker kring hur de på ett effektivt sätt kan sälja in produkten till deras kunder. Rollen innebär även att etablera nya försäljningsmöjligheter genom att till exempel närvara på mässor och andra sociala sammankomster.

Arbetsuppgifter inkluderar:
 
  • Att driva och vara ansvarig för affärsutveckling och försäljning med våra partners i Stockholmsregionen och Finland
  • Att planera och genomföra försäljnings- och marknadsaktiviteter jämnt fördelade under året till partners försäljningsställen och kontor (till exempel kampanjdagar, demonstrationsdagar, utbildning, mässor)
  • Dagliga besök hos kunder (försäljningsställen/kontor/mässor) för att effektivt utbilda, motivera, coacha, hålla kundmöten och driva försäljningen mot uppsatta mål.
  • Säkerställa kompetens och servicekvalitet hos Saniflos partners för att erbjuda den bästa upplevelsen för slutkunder som använder våra produkter.
  • Analysera och säkerställa försäljningsresultat genom att kontrollera partners lager och försäljning i området.
  • Slutföra nödvändig aktivitetsrapportering på ett grundligt och tidseffektivt sätt i CRM-systemet.
  • Utveckla och skapa nya försäljningsmöjligheter genom att etablera olika distributionskanaler inom VVS och VA (till exempel grossister, återförsäljare, fastighetsägarföretag, offentliga och privata byggföretag, arkitekter/designers, kommuner och andra).
     
Är det här du?

Vi söker dig med relevant akademisk eller yrkesmässig utbildning samt arbetserfarenhet inom försäljning eller marknadsföring. Du är en kommunikativ person som har lätt för att samarbeta, skapa och utveckla nya relationer. Du tycker om att arbeta kreativt och lösningsorienterat på ett självständigt och initiativtagande sätt med förmågan att driva projekt och affärer i land. Du värdesätter dessutom att vara en del av ett litet team där man hjälper och ställer upp för varandra.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar SFA Sverige AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Dennis Pater på 08-120 50 434. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 nov. 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare