Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Serviceinriktad Ordermottagare med inköpsintresse till Berner Medical!

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en person som inte är rädd för att hugga i där det behövs? Lockas du av en tjänst som innebär en stor variation? Då kan du vara rätt person för Berner Medical som söker sin nya stjärna!

I rollen på Berner Medical så varierar din arbetsdag mellan Orderhantering, Kundtjänst samt Lagerarbete till en viss del. Vi söker en prestigelös person som inte är rädd för att kavla upp armarna och göra det som krävs, en person som inspireras av att varje dag ser annorlunda ut.

I rollen ingår bland annat:
* Ordermottagning via mail
* Hantera inkommande kundtjänstärenden.
* Lagerhantering
* En del inköp


Personprofil
I rollen kommer du att arbeta i olika affärssystem, vi önskar därför att du arbetat i något typ av affärssystem tidigare och känner dig någorlunda trygg och har förståelse för varför man använder sig av ett sådant.

Denna tjänst passar dig som är prestigelös, som är hungrig efter att utvecklas och framför allt har rätt inställning! Vi värdesätter din personlighet högt då vi tror att rätt person för denna roll kan lära sig de delar som krävs.

Vidare ser vi gärna att du är en positiv person med skinn på näsan, att du gillar att arbeta tillsammans i en grupp och att du mår bra av att dina arbetsdagar inte bara går ut på att sitta stilla. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig i text och tal.


Övrigt
Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Sollentuna, på gränsen till Upplands Väsby.

Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.


Företagspresentation
Berner Medical ingår som en division i Bröderna Berner AB, som i sin tur är ett dotterbolag till privatägda Berner Aktiebolag i Helsingfors och har en stor erfarenhet av leveranser till sjukhus och vårdinrättningar.

I Sverige levererar Berner Medical till både regioner och privata rådgivare.

Företagets huvudkontor finns i Malmö & produkterna lagras och distribueras från ett lager söder om Stockholm


Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare