Hoppa till innehåll

Sälj- och produktspecialist inom sport och rehab

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Drivs du av passionen för idrott och rehab? Har du själv en bakgrund inom sport och rehab och vill vara en del av ett företag som främjar hälsan och prestationen?
Då kan du vara den vi letar efter!Intramedic söker en entusiastisk och engagerad sälj- och produktspecialist inom sport och rehab som delar vår passion för idrott och välmående. Vi är ett företag dedikerat till att förbättra idrottsprestationer och rehabilitering genom innovativa produkter och lösningar.

I rollen kommer du att samarbeta och skapa samarbeten med flera av Sveriges största och meriterade idrottscenter där utrustning som ergometercyklar, löpband, syreupptagning, löp-och hopptester mm finns representerade.

Du kommer att interagera med idrottare, tränare och rehabiliteringspersonal för att förstå våra kunders specifika behov och utmaningar.
Du kommer att vara vår expert på Intramedics produkter och tjänster för att kunna hjälpa kunderna att hitta de bästa lösningarna för deras mål samt utveckla vår produktportfölj utefter kundernas behov och önskemål.

I rollen hos oss kommer du att ha stora möjligheter att påverka och genomföra strategier för att öka försäljningen och växa vår närvaro på marknaden.

Sätt din idrottskärlek i arbete och hjälp andra att nå sina mål. Bli en del av Intramedic och tillsammans kommer vi att göra skillnad!


Personprofil
Vi letar efter dig som delar vår passion för idrott och rehabilitering, vi ser gärna att du har en bakgrund inom detta område.
Du som söker tror vi gillar att arbeta strategiskt och målinriktat. Du har en tydlig bild av vad som behöver göras, både kort- och långsiktigt, för att nå och överträffa uppsatta mål som finns inom rollen för ditt arbete.

Tjänsten passar dig som är flexibel, lösningsorienterad, självgående och med hög ansvarskänsla.
Som person är du utåtriktad och har en stark kommunikationsförmåga då du kommer att samarbeta med många olika kontaktytor både internt och externt.

För att lyckas i rollen som sälj- och produktspecialist krävs vidare:

* Säljerfarenhet där du varit drivande genom hela säljprocessen
* Bakgrund inom idrottsrörelsen
* God förmåga att kommunicera både i tal och skrift på svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du har förståelse och erfarenhet av idrottsskador och rehabilitering men viktigast är att du har intresset, drivet och viljan att lära dig!


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17 med möjlighet till flex och distansarbete
Plats: Sollentuna/Stockholm
Körkort: B-körkort

Resor i tjänsten förekommer med ca 30-40 nätter per år.
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Intramedic är ett dynamiskt och växande företag med verksamhet i Sverige och Danmark. Intramedic säljer och utför service på utrustning från flera internationellt marknadsledande leverantörer inom diagnostisk lungfunktion, testutrustning och rehabilitering.
Intramedic har ett brett register av kunder från det stora universitetssjukhuset till den privata läkaren. Vi har även kunder inom forskning, universitet och testcenter.

Produkterna spänner över följande områden:

* Diagnostisk lungfunktion
* Utrustning för att mäta arbets- och vilometabolism
* Mätutrustning för olika tester inom idrottsfysiologi
* Rehabilitering
* Hälsofrämjande träning, bl.a. för den aktive senioren

Hos oss står alltid kunden i centrum. Vi genomför kontinuerliga utbildningar för att hålla en hög nivå av kunskap och strävar efter att ge en snabb support. Tillsammans med våra kunder försöker vi hitta den bästa lösningen och levererar alltid kvalitetsutrustning med hög prestanda.

För att få en bild av Intramedic får du gärna läsa mer på www.intramedic.se , eller följa oss i sociala medier.


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga