Hoppa till innehåll
NTI Gymnasiet logotyp

Elevassistent till NTI Gymnasiet Sollentuna

NTI Gymnasiet i Sollentuna är en attraktiv skola med två starka program och 166 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Vi söker nu en elevassistent/lärarassistent

Det här erbjuder vi dig

Som elevassistent hos oss kommer du vara en central person i elevernas vardag. En person som gör skillnad i stort och smått. I det stora handlar det såklart att vara del och optimera undervisningen i i klassrummet. Men i smått och minst lika viktigt handlar uppdraget om att synas i lokalerna och se alla elever. Att se dem som behöver det lilla extra för att lyckas eller att må bra i allmänhet. Mycket av arbetet kopplas till att stötta arbetet i åk1, men sett till arbetsbeskrivningen finns behoven i samtliga årskurser och klasser. Som elevassistent är du en del av skolans elevhälsa och tillsammans med mentorer, specialpedagog, kurator, SYV och skolsyster fokuserar på elevernas utveckling.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Vi söker dig som har en gedigen, varm och optimistisk människosyn. En person som har erfarenhet och tycker det är genuint roligt att arbete med ungdomar. Vi söker en person som ser uppdragets komplexitet och bredd, en flexibel person som har möjlighet att själv och med stöd prioritera uppgifterna. Vi söker en person som tillsammans med skolans elevhälsa kan stötta våra elever att nå sin fulla potential och slutligen en gymnasieexamen. Som del av elevhälsan behöver medarbetaren vara beredd på att hjälpa till att vikariera emellanåt. Vidare har du lätt att skapa förtroende hos elever och du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din roll och delta i det kollegiala arbetet för elevernas bästa.

Övrigt

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 50% från 2023-04-01 -2023-06-16. Möjlighet till förlängning finns och placeringsort är Sollentuna.

Har du frågor, kontakta gärna rektor Erik Thonfors, 070-6898772

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i.

Läs mer om våra 29 skolor på www.ntigymnasiet.se.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare