Hoppa till innehåll
Mitsubishi Electric logotyp

Teknisk Säljare kyla / värme

Publiceringsdatum
31 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi är ett framgångsrikt och marknadsledande företag som värdesätter att "laget är starkare än jaget". Vi månar om ett gott "klimat" på arbetsplatsen. Vill du vara med och bidra med din positiva "energi" i vår utveckling och tillväxtresa?

Som Teknisk Säljare / Säljsupport stötta våra kunder som är kylinstallatörer och VVS-konsulter. Ge förslag på produkter och tekniska systemlösningar på kyl- och värmepumpssystem för komfort, process och IT-kylning.

Dina arbetsuppgifter:
 • Ha tät kontakt med VVS-konsulter och med kyl- och värmepumpsinstallatörer i Mellansverige som du besöker och supportar. Räkna med ett par övernattningar/månad.
 • Arbetet innebär att vara en stor del inne på kontoret för att svara på tekniska förfrågningar. Ge förslag på olika typer av klimat- och kylaggregat, värmepumpar samt tekniska systemlösningar. Ansvara för supporten mot kund från att lämna underlag till ett anbud och fram till installation.
 • Våra produkter finns i kommersiella fastigheter, sjukhus, tillverkningsindustrin, datahallar mm. Till din hjälp finns beräkningsprogram att arbeta i och färdig dokumentation att lämna över till kund.
 • Kontakta våra fabriker som kan du kan rådgöra med om tekniska lösningar. Korrespondensen sker på engelska.
 • Placering är på vårt kontor i Stockholm (Sollentuna).
Din bakgrund/personlighet:
 • Erfarenhet av roller som säljare, VVS-konsult, projektör eller projektledare i minst 3 år inom kyla, värme eller HVAC gör dig högintressant för oss.
 • Van vid att hantera många olika ärenden samtidigt och ha fokus på att hålla deadlines.
 • I rollen som Säljare /Säljsupport krävs att vara kund- och serviceinriktad, affärsintresserad och se till att erbjuda kunden den optimala tekniska lösningen.
 • Initiativrik, lösningsorienterad, strukturerad, noggrann och självständig är andra personliga egenskaper som vi uppskattar.
 • God datavana krävs och du använder MS Officepaket och färdiga beräkningsprogram från våra fabriker.
 • Det förekommer internationella kontakter. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.
Vi erbjuder:
 • Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalité och oslagbar driftsekonomi. På Mitsubishi är "laget starkare än jaget" och därför kan vi erbjuda en trevlig atmosfär och arbetsmiljö. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget och ta marknadsandelar tillsammans med oss.
 • Vi erbjuder marknadsmässig lön, förmånsbil, tjänstepension, friskvårds- och sjukvårdsförmån. Det finns goda chanser till utvecklingsmöjligheter.
Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Sökord: Säljare, försäljningsingenjör, Sales Engineer, Technical Sales Engineer, Account Manager, VVS-konsult, VS-konsult, VVS, konsult, projektör, konstruktör, uppdragsledare, projektledare, Technical Sales Support, Teknisk säljsupport, Teknisk Kundsupport, presale, offerthandläggare, kylinstallatör, offertingenjör, kyla, kyl, kylteknik, chiller, värme, värmeteknik, HVAC, aggregat, klimataggregat, kylaggregat, vätskekylaggregat, processkylning, värmepumpar, comfort, inomhusklimat, indoor climate, luft, vätska, it-kyla, datahallar, serverrum
Mitsubishi Electric logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 mars 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Organisationen har idag 11 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter inom både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.

För mer information om oss besök gärna vår hemsida www.mitsubishielectric.se