KGK söker Servicetekniker för växellådor till ZF-verkstan

KGK söker Servicetekniker för växellådor till ZF-verkstan

Är du vår nästa servicetekniker till vårt vinnande team? KGK behöver utöka ZF-verkstaden i Sollentuna där vi jobbar med utmanande uppdrag från kunder och produkter från världsledande ZF.

Kort om ZF: ZF Friedrichshafen AG är ett företag beläget i Friedrichshafen, Tyskland, som tillverkar komponenter för bilindustrin. ZF tillverkar bland annat växellådor, axlar, kopplingar, stötdämpare för tillverkare av person- och lastbilar, bussar, tåg, fartyg, helikoptrar samt andra maskiner.

Våra kunder skickar transmissions komponenter till oss som vi felsöker, reparerar och renoverar i verkstad. Vi söker därför dig som är fordonstekniskt kunnig, van att självständigt felsöka, lösa problem som uppstår och gärna med flera års erfarenhet av arbete med tunga fordon som buss, lastbil, entreprenadmaskiner och/eller personbil.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Diagnostisera, reparerar och renovera, provköra ZF växellådor, axlar och liknande inom ZF:s produktprogram i vår egen ZF verkstad.
  • Ge teknisk support till våra interna avdelningar och externa kunder.
  • Arbeta med drivlinor till bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, spårbundna fordon och fartyg både på vår verkstad och ute i fält.
Din profil

För att trivas i denna roll behöver du vara fordonstekniskt kunnig och ha gärna erfarenhet av att arbete med tunga fordon som buss, lastbil, entreprenadmaskiner och/eller personbil. Du är van att självständigt felsöka och problemlösa och är förtrogen med både mekanik, hydraulik och elektronik.

Det är meriterande om du har kunskaper inom fordonselektronik samt har erfarenhet av svarv eller svets. För att lyckas behöver du ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav, C-kort är meriterande.

Vårt erbjudande
  • Modern och fräsch verkstad
  • Kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter
  • Välkända, världsledande produkter med mycket gott rykte
  • Friskvårdsbidrag och eget kostnadsfritt gym
  • God ergonomi och bra arbetsmiljö
Vi erbjuder dig ett roligt jobb i en positiv och utvecklande miljö, på en trevlig arbetsplats med mycket spännande teknik och kollegor.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

KGK genomför spontana drog- och alkoholtester.

Mer information

Omfattning: Tills vidare, heltid, månadslön

Placeringsort: Häggvik, Sollentuna


Ansökan


Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. För mer information om företaget, besök www.kgk.se och www.zf.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

Vår vision är att föra människor framåt. Med våra produkter och tjänster tar vi människan framåt på vägen, genom livet, i rusningstrafiken, på semestern eller på jobbet. Vill man göra det lätt för sig säger man att vi med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart, vi strävar mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i, vi har som mål att genom smarta produkter och tjänster skydda liv på vägarna. Genom hela vår historia har långsiktiga relationer värderats högt och lika så att kunna erbjuda våra kunder produkter med hög kvalitet. Vi har en privat ägare, är cirka 1300 medarbetare och vi finns förutom i Sverige också i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.