Payroll Coordinator, Norra Stockholm

Payroll Coordinator, Norra Stockholm

JOBBA SOM PAYROLL COORDINATOR HOS KUND I NORRA STOCKHOLM

Vår kund, i norra Stockholm, är en global ledare inom tekniska produkter och lösningar som värdesätter sina anställdas kompetens och söker utveckla sina medarbetare. Affärsfilosofin för detta ledande bolag är att ägna intern talang och teknik för att skapa enastående produkter och tjänster som bidrar till ett bättre samhälle. Söker du möjlighet att utvecklas tillsammans med ett globalt och tryggt företag? Då är denna möjlighet helt rätt för dig.

Om tjänsten

I rollen som Payroll Coordinator kommer ditt huvudsakliga arbete bestå av hantering och administration av lön, försäkringar och pension för samtliga nordiska länder. Ditt dagliga arbete kommer även innefatta koordinering och kommunikation med avdelningar utomlands, bland annat i Ungern, samt dialog med externa bolag som hanterar outsourcat arbete.
Arbetsuppgifter:
 • Ladda upp lön månadsvis till internt HR system
 • Uppdatera Master Data för HR system
 • Bistå HR-avdelningen med relevanta rapporter och statistik
 • Administration för utbildande och utvecklande material
 • Behjälplig med HR Helpdesk vid frågor gällande lön
 • Stöttande funktion vid varierande HR processer och ad hoc administration
Tjänsten gäller ett uppdrag som konsult som löper till slutet av 2023.

Om dig

Vi söker dig som har god vana av arbete med löneadministration. Som person är du mån om att värna bolagets varumärke, du har en hög inre affärs- och servicedrift samt ett flexibelt och pragmatiskt tillvägagångssätt. Du är självgående, analytisk och strukturerad, trivs i en social miljö och finner inga svårigheter i din kommunikation med andra. Du är proaktiv och sökande efter förbättringsmöjligheter och har en känsla för detaljer. Då arbetet sker i en internationell miljö med en variation av individer och kulturer, ser vi gärna att du har god förståelse för detta och har ett öppet samt flexibelt sinne för allas olikheter.

Krav:
 • 2-5 års erfarenhet av liknande arbete inom en global verksamhet
 • Relevant utbildning från universitet eller liknande
 • Erfarenhet av hantering av försäkringar och pensioner.
 • Flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
 • Utomordentliga kunskaper inom Officepaketet, speciellt Excel.
Ett ytterligare krav för rollen är att kunna jobba under hela semesterperioden sommaren 2023, framför allt juli.
ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största-, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.