Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

PR-Ansvarig, Norra Stockholm

Ansök nu
PR-ANSVARIG TILL INTERNATIONELL KUND I NORRA STOCKHOLM

Vår kund, i norra Stockholm, är en global ledare inom tekniska produkter och lösningar som värdesätter sina anställdas kompetens och söker utveckla sina medarbetare. Affärsfilosofin för detta ledande bolag är att ägna intern talang och teknik för att skapa enastående produkter och tjänster som bidrar till ett bättre samhälle. Söker du möjlighet att utvecklas tillsammans med ett globalt och tryggt företag? Då är denna möjlighet helt rätt för dig.

Om tjänsten

Du kommer i denna tjänst bli en del av ett team som tillsammans med dig består av 6 personer, mycket av arbete sker i projekt av olika längd och variation.
Som PR-ansvarig tar du ledet och visar vägen, du jobbar aktivt med planläggning för marknadskampanjer och implementerar diverse PR aktiviteter runtom i Norden.

Du samarbetar med externa samarbetspartners på lokala och regionala nivåer för att tillsammans uppnå både kort- och långsiktiga mål. Tillsammans ser ni till att fortsatt bygga upp varumärket och bibehålla ett starkt rykte. I rollen kommer det även krävas att du avsätter tid för att kunna stötta och komma med idéer inför produktsläpp och olika typer av content och produktblad. Du ser även till att planera för arbetsåret och sätter en proaktiv och strategisk plan att arbeta utifrån.
Arbetsuppgifter:
 • Ansvarig för operativ plan för go-to-market i Norden och lokala återförsäljare
 • Hantera dagliga PR-initiativ och förfrågningar
 • Skapa medial kunskap om produkter
 • Ansvarig för och hantera reklamkampanjer, aktiviteter och flagship lanseringar
 • Genomföra pressevent-, releaser och -träffar
 • Genomföra konsumentundersökningar av produkter
 • Budgetansvar
 • Krishantering relaterad till produkter och tjänster
Tjänsten är ett konsultuppdrag via Job&Talent under 24 månader.

Om dig

Vi tror att du som blir anställd för rollen är en engagerad och ambitiös person som har flera års erfarenhet inom PR och reklam. I ditt arbete är du kreativ och har många idéer som faller utanför den sedvanliga boxen. Vi tror även att du är en person med mycket skinn på näsan, du räds aldrig en utmaning och ser alltid till att vara proaktiv vid problem- eller konflikthantering. Du trivs väl i en arbetsmiljö med högt tempo och är effektiv men även noggrann och ser till att arbetet blir rätt. Till teamet bidrar du med glädje och en positiv inställning som ger en känsla av att allt är möjligt.

Krav:
 • 5 års erfarenhet av liknande arbete inom PR och kommunikation
 • Högskoleexamen inom kommunikation, reklam eller liknande.
 • Projektledning- och administrationserfarenheter
 • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
Erfarenhet av att tidigare ha jobbat inom en global verksamhet är meriterande.
ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT

På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare