Hoppa till innehåll
Jästbolaget AB logotyp

Vi söker dig som vill arbeta med orderhantering och lager/logistik på Jästbolaget

Ansök nu
Arbetsbeskrivning:

Är du en driven person med stor ansvarskänsla som tidigare har arbetat inom lager? Ser du lösningar, tycker om att ge god service och trivs med variationen att köra truck och arbeta på kontor? Då kan vi ha jobbet för dig!

I arbetet som Order- och lageransvarig på Jästbolaget ansvarar du, tillsammans med en kollega, att säkerställa att beställda varor tas emot samt att godkänd produkt levereras ut. Arbetet innefattar både operativt lagerarbete och administration.

Huvudsakliga uppgifter och ansvarsområden är:
  • Orderprocess från inkommande order till leverans och fakturering kund
  • Lagerhantering och inventering av lagerytor i ett lager som till stora delar är ett kyllager med en temperatur om ca 2°C
  • Transportbokningar och logistikdokumentshantering
  • Inkommande leveranser, ex. mottagning av packmaterial
  • Ordning och reda inom området
  • Ansvara för att våra truckar underhålls och servas samt att de alltid är i ett säkert och lagligt skick
  • Framkörning av insatsvaror till produktionen
Vi söker dig som tidigare har jobbat med lagerarbete i några år och har god datavana. Du har körkort, truckkort samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du initiativrik, pålitlig med ett stort ordningssinne. Du trivs med att jobba självständig och har samtidigt en god samarbetsförmåga. Du söker efter möjligheter att arbeta effektivt och har förmågan att strukturera ditt arbete. Vi är en värdegrundsstyrd organisation där vi förutsätter att du delar våra värdeord modig, pålitlig och inspirerande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Tjänsten är placerat på Jästbolaget i Sollentuna. Vid frågor var vänligt ring Platschef Mattias Andersson på tfn 08-626 24 74.

Din ansökan vill vi ha snarast möjligt, urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jästbolaget grundades 1893 och är idag Nordens ledande producent och leverantör av jäst och jästbaserade produkter, alltid med omtanke om människor och miljö. Vi är verksamma inom två affärsområden; bagerijäst och specialprodukter för t ex foderproduktion, alkoholtillverkning och akrylamidreducerande ändamål. Tillverkningen sker genom en avancerad biokemisk process i vår automatiserade anläggning norr om Stockholm. Vi bedriver också ett omfattande utvecklingsarbete för att ta fram nya produkter och applikationer. Våra produkter säljs på den nordiska marknaden men vi har även en betydande export. Vi är 55 anställda och arbetar efter våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande och ingår sedan 2002 i Orkla-koncernen, noterade på Oslobörsen.

Liknande jobb