Hoppa till innehåll
Fastighets AB Sollentuna Centrum logotyp

Driftchef sökes till Sollentuna Centrum

Ansök nu
Som Driftchef har du en ledarroll och är ytterst ansvarig för drift och underhåll av fastighetsbeståndet på Sollentuna Centrum.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Ansvara och leda den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader
  • Leda och samordna löpande och planerade reparationer och underhållsarbeten
  • Upphandla, leda och samordna projekt och följa upp dessa
  • Ansvarig för att myndighetskrav upprätthålls inklusive brandsäkerhet
  • Löpande hyresgästkontakter
  • Upprätta drift- och underhållsbudget samt utföra prognoser och uppföljning
  • Följa upp och analysera statistisk avseende mediaförbrukning
  • Ansvarig för driftoptimering av tex inneklimat, energiförbrukning och drifttider
  • Byggnadstekniska och VVS-installationstekniska frågor är en viktig del i arbetet, då våra fastigheter har många olika tekniska system.
I arbetet ingår att ansvara för en effektiv drift och uppföljning av felanmälan, tillsyn och skötsel, analys och åtgärdsplanering. Du ansvarar också för kvalitetsuppföljning av underleverantörer.

Arbetet är omväxlande och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling.

Viktiga egenskaper:
I arbetet på Sollentuna Centrum kommer du ha kontakt med många människor, hyresgäster, leverantörer, entreprenörer, besökare, kollegor. Därför är det viktigt att vara serviceinriktad och ha god social kompetens. Det är viktigt att du har initiativförmåga och ser vad som behövs göras och är effektiv i ditt arbete

Kvalifikationer:
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av en liknande roll. Du har en flerårig fastighetsteknisk erfarenhet och har stort intresse för fastigheter och teknik. Du har kunskap inom tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. Som grund har du teknisk eller fastighetsinriktad utbildning från gymnasium och med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Du uttrycker dig väl på svenska och har god datorvana. B-körkort är ett krav

Vad du kan förvänta dig
Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete med mycket frihet under ansvar. Hos oss utvecklas du i takt med de förändringar som Thon Property och Sollentuna Centrum inför. Du kommer att ansvara för ett härligt team med drivna och lojala kollegor samt arbeta på en arbetsplats där det sker mycket spännande om dagarna. Driftchef rapporterar till Centrumchef.
Vi erbjuder goda förmåner när det kommer till friskvård, pension och försäkringar, samt rabatterade priser på Thon Hotels i Norge och Sverige. Individuell lönesättning tillämpas.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss för närvarande kontakt med rekryterings- och annonsleverantörer.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sollentuna Centrum är en del av Thon Property som är en del av Olav Thon Gruppens fastighetsdivision och har ansvar för hela den svenska verksamheten. Thon Property etablerades 2014 och driftar och utvecklar köpcenter och fastigheter. Huvudkontoret ligger på Kungsgatan i Stockholm. Olav Thon Gruppen som ägs av Olav Thon Stiftelsen bedriver verksamhet inom fastighet, fastighetsutveckling och hotell. Verksamheten baseras i huvudsak på gruppens 110 köpcentrum och 80 hotell, men portföljen innehåller även kontor, bostäder och restauranger - totalt har Olav Thon Gruppen ca 500 fastigheter. Läs mer på thonproperty.se.