Hoppa till innehåll
Tjänsten:

Du utgår från vårt kontor i Sollentuna där din övergripande uppgift är att bearbeta företag inom byggentreprenad och rivningsbranschen med Stockholmsområdet som fokus.

Du kommer ha ansvar över hela säljprocessen. Uppsöka potentiella kunder, kalla samtal, möten, offerera och avslutad överenskommelse. Kunder som du sedan bygger långsiktiga kundrelationer med.

Tjänsten är väldigt flexibel, frihet under ansvar är nyckeln till denna roll. Du styr upp dina dagar utefter vilka möten som är inbokade. (Arbetstid 07:00 - 16:00)

Den vi söker:


Vi ser gärna att du har erfarenhet av byggbranschen, B2B-försäljning och fältförsäljning samt att du drivs av att arbeta mot individuellt samt gemensamma mål.

Du ska även ha ett brinnande intresse, viljan att lära dig och utvecklas inom de produkter och tjänster vi utför åt våra kunder. Är du även noggrann och alltid sätter kunden i första hand är du den vi söker.

Du har B-körkort, behärskar svenska i tal/skrift och har god datavana. Erfarenhet av affärssystem är meriterande.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i ett familjärt bolag som är inne i en expansionsfas med korta och snabba beslutsvägar där fokus är hög servicenivå ut till våra kunder.

Vi erbjuder fast lön enlig överenskommelse, tjänstebil och de säljredskap som behövs för att kunna utföra tjänsten.

Ansökan:

Vi hoppas att du känner igen dig i ovanstående beskrivning och att tjänsten känns något för dig.

Du är varmt välkommen med din ansöka. Skicka ditt CV och personligt brev till Joakim.Halvarsson@leosoderberg.se. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Mer info
Kontaktperson
Joakim Halvarsson
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag som grundades år 1976 av Leo Söderberg och ombildades 2010 till ett aktiebolag. Företaget drivs än idag av familjemedlemmar och har ca 24 anställda. Vi har vårt säte i Vallentuna med kontor i Sollentuna och utför tjänster med containers, Leosäcken (s.k. byggsäck eller storsäck). Vi har totalt 16 lastbilar i trafik dagligen i egen regi, som kör i hela stor Stockholm.

Läs gärna mer om oss på: www.leosoderberg.se

Liknande jobb