Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Administratör till KONE på 50%

Om företaget

KONE är ett globalt bolag som flera år i rad utsetts till ett av världens mest innovativa företag av Forbes Magazine. KONE är världsledande inom hiss- och rulltrappor och sitter i ljusa och fräscha lokaler på det skandinaviska huvudkontoret vid Kista Galleria. Hit tar du dig enkelt både kollektivt och med bil!


Din roll

I rollen som Administratör kommer du att främst granska kontrakt och beräkna indexering av juridiska avtal. Du finner kontrakten i KONEs databas, du genomför sedan en granskning av kontrakten och ser om de finns en indexklausul i kundens avtal. Om det inte finns lagrar du kontraktet digitalt och du kan behöva ta fram kopia från säljarna om kontraktet inte finns tillgängligt i databasen. Om det skulle finnas en klausul, ska du tolka klausulen och använda en tillgänglig beräkningsmodell för att beräkna index. Tjänsten kräver mycket självständigt arbete men även en hel del interna kontaktytor såsom kontakt med KONEs säljare, administratörer samt ekonomiavdelningen.

Tjänsten är på cirkus 50%, start är omgående fram till den 30/6-2023. Därav söker vi efter dig som besitter en annan huvudsaklig sysselsättning och med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Granska och kontrollera kontrakt
  • Tolka klausuler och beräkna index
  • Ta fram fram kontraktskopior
  • Lagring av kontrakt
  Din profil

  Vi söker nu dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt att du arbetat som projektadministratör. Du har erfarenhet av fakturahantering, god förståelse för kontrakt och hur du tolkar kontrakten. Du har inga problem att arbeta självständigt med att läsa, tolka samt finns lösningar rörande klausuler som är svårtolkade. Har du inte svaret själv så söker du efter svaret inom organisationen. Som person ser vi gärna att du är detaljfokuserad, noggrann och lösningsorienterad.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar KONE med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 39 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson
  Clara Strignert
  Telefon
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  22 apr. 2023 (26 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare