Candelas mål är att snabba på övergången till fossilfria sjöar och hav. Detta gör vi genom att ompröva effektiviteten i sjötransporter och tänja gränserna för användningen av elektriska båtar och skepp.

Till följd av en lyckad lansering av vår nya båtmodell C-8 och en ökad efterfrågan från våra kunder skalar vi nu upp takten i vår produktion ytterligare. Vi söker nu dig som har el-erfarenhet antingen som elektriker eller i en annan roll där du har arbetat med el-scheman och 400+ V.

Ansvarsområden:
  • Arbeta i el-verkstaden med montering av egendesignade el komponenter.
  • Installation av el komponenter och kablar i båtarna.
  • Driva kontinuerliga förbättringsaktiviteter inom kvalitet, cykeltider, kostnadsminskning och processförbättring.
  • Bli expert på båtens elektriska system som tillhör en av världens mest avancerade fritidsbåt med egendesignad elektronik, högspänningsdrivlina och olika flygkontrollsensorer.
Vem är du?
Du har en god problemlösningsförmåga och har förmågan att vara noggrann, fokuserad och strukturerad i alla situationer. Du trivs i en mångkulturell miljö där dina kollegor har olika bakgrunder och erfarenheter där ni tillsammans motiverar varandra för att nå nya mål. Det viktigaste är dock, att du tycker våra produkter är riktigt coola.

Vi söker dig som:
  • Har kunskap och erfarenhet av olika typer av elektriska system.
  • Har stor kunskap i att tolka och förstå elscheman.
  • Har erfarenhet eller intresse för elfordon.
  • Har erfarenhet av att arbeta i åtminstone 400+ V system.
Det är en bonus om du:
  • Har erfarenhet av att arbeta med CAN Buss NMEA 2000.
  • Har erfarenhet av att arbeta med el på båtar.
Bli en del av vårt lag:
Genom att samla några av världens främsta forskare och ingenjörer tänjer vi gränserna för framtidens sjötransporter. Vi har stor stolthet i det engagemang vi har bland våra kollegor. Vårt interna motto är "med revolutionär anda och vänlighet", vilket visar sig hos oss genom en öppen och ärlig arbetsmiljö.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Plats: I vår fabrik I Rotebro, Sollentuna. Vi har även en fabrik i Gåshaga, Lidingö. Du kan behöva arbeta från båda fabriker.

Ansökan: Intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan på svenska eller engelska så snart den är klar. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://candela.com/
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Candelas mål är att snabba på övergången till fossilfria sjöar och hav. Detta gör vi genom att ompröva effektiviteten i sjötransporter och tänja gränserna för användningen av elektriska båtar och skepp.