Hoppa till innehåll
Autoexperten/KGK logotyp

Bli en del av vår digitala famgångssaga där du är spindeln i nätet!

Nu söker vi en drivande energifull content manager som trivs med att ro projekt i land och vara en viktig kugge i vår digitala strategi. Just nu är det full fart med nya och förbättrade processer och plattformar, men vi behöver dig på plats.

På marknadsavdelningen är vi ett härligt gäng på 18 personer där du skulle vara en del av Autoexpertens marknadsteam med fyra nära lagspelare.

Vi sitter i Häggvik norr om Stockholm, cirka 15 minuter med pendeltåg från Stockholm C. När andan faller på är en pingismatch i vårt gym nära till hands, eller varför inte ett parti shuffleboard som omväxling.

Välkommen med din ansökan till KGK/Autoexperten - en arbetsplats med ett medarbetarindex på 4,32 av 5. Läs gärna mer här.

Arbetsuppgifter
  • Du ansvarar för att skapa, publicera och uppdatera innehåll i olika digitala kanaler.
  • Följer upp och analyserar olika digitala kampanjer.
  • Uppdaterar texter och bilder på webbplatser
  • Arbetar med marknadsföring i olika kanaler och ser till att innehållet på webbplatserna hålls uppdaterade.
  • Fokus på att kundupplevelsen blir så positiv som möjligt
Jobbkrav

Tidigare erfarenhet av digital marknadsföring
Analytisk och dataorienterad
Utmärkta kunskaper i svenska
Kunskaper inom SEO
Kunskaper inom CMS
Kunskaper inom Google Analytic
Kunskaper inom SoMe

Egenskaper

Arbetet kräver att du är en skicklig skribent samt har ett intresse för webb och grafisk formgivning.

Du bör ha ett stort intresse för webb, digital marknadsföring och hålla dig uppdaterad om trender och nyheter inom branschen.

Du måste ha lätt för att samarbeta med andra och trivas med att skapa nya kontakter. Du är drivande och bra på att organisera. Vidare är du analytisk och ser konstruktiva lösningar.

Som person bör du vara noggrann, nyfiken, lyhörd och innovativ.

Välkommen med din ansökan! Senast den 13 april.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 360 anslutna verkstäder och mer än 4.500 företagskunder. Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker, oavsett vilken verkstad du väljer. Vi på Autoexperten jobbar för att få bilar att leva längre och det gör vi genom att underhålla, serva och reparera. Vi har dessutom en trygghet och styrka med KG Knutsson AB i ryggen.

Autoexperten är också ett affärsområde inom KG Knutsson AB som har helheten inom tillbehör, reservdelar, verkstadsutrustning och tjänster inom fordonsbranschen. Affärsområdet Autoexperten driver butikskoncept, verkstadskoncept, servicecenter och försäljning mot den fria fordonseftermarknaden. KG Knutsson AB kan erbjuda en intressant miljö där du får jobba med innovativa produkter och lösningar i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Drygt 1.300 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder kronor gör bolaget till en stabil aktör. Läs mer om oss på www.autoexperten.se / www.kgk.se eller på våra sociala medier.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare