Lagerpersonal sökes!

Lagerpersonal sökes!

Nu söker vi lagerpersonal som blir en del i ett väldigt varmt och härligt gäng!

Vi söker en person till vårt lager vars huvudsakliga arbetsuppgifter går ut på att plocka och paketera varor. I rollen finns även vissa andra roliga uppgifter som admin, utveckling av produkter mm.

Vi söker dig som:
  • Älskar att hålla ordning och reda.
  • Trivs i en händelserik vardag.
  • Har hög servicenivå.
På sikt ser vi att rätt person för rollen har möjlighet att anta uppgifter som har med bolagets utveckling att göra.

Vi är ett tight team och vi fokuserar mycket på teambuilding. I rollen ser vi därför också att man har ett intresse i att planera, strukturera, ta ansvar för nya uppgifter.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av lagerarbete. För oss är det viktigt att du ska trivas i vårt team och vi ser gärna att du kommer med egna idéer och förbättringsförslag på vår lagerhantering och dess processer.

Man utgår ifrån vårt kontor i Sollentuna (15 minuter ifrån City) och arbetstiden är måndag-fredag kl. 08.00-17.00.

Skicka din ansökan redan idag för att vara en del av urvalet. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niklas Waldenström
Telefon 0736562292
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.worksafesverige.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Work Safe har funnits sedan 2016 och har fördubblat både omsättning och personalstyrka varje år. Tack vare bolagets generösa personalpolitik attraherar bolaget säljare både från sin egen bransch och från andra branscher. Bolagets mål är att bli störst i Sverige inom första hjälpen, och har sedan start etablerat sig som det mest expansiva bolaget i branschen. Work Safe hjälper arbetsplatser runt om i Sverige att skapa en säker arbetsmiljö med hjälp av specialprodukter inom första hjälpen, som utmärker sig med sin höga kvalitet och stilrena design. Work Safe växer snabbt och den främsta anledningen till det är bolagets extremt duktiga, ambitiösa och härliga medarbetare. Bolaget har låg personalomsättning, vilket är en stor framgångsfaktor när det kommer till upplärning och stöd för nya kollegor.