Vi söker en distributör i Stockholm

Vi söker en distributör i Stockholm

Vi stärker upp vår distributionskanal i Stockholm med omnejd. Vill du jobba med ett sammansvetsat team med utgångspunkt från våra lokaler på Bergkällavägen i Sollentuna?

Distribution av källvatten inom geografiskt specifikt område

Våra distributörer har som huvudsaklig uppgift att leverera källvattenkylare och vattenbuteljer till fasta kunder inom specifikt angivna geografiska områden. I vår företagskultur har alla en roll som representant för våra produkter varför enklare försäljning också ingår i det dagliga arbetet.

En marknad i stark tillväxt

Waterlogic jobbar sedan 1996 med en produkt som är lika enkel som den är genial. Friskt vatten kommer alltid att efterfrågas som den främsta törstsläckaren, men också som arbetsgivarens bästa sätt behålla personalens koncentration på topp - hela dagen!

Du är pusselbiten som saknas om du;

· har teknisk förståelse och kan läsa och förstå manualer, även på engelska

· behärskar svenska språket flytande då man har daglig kontakt med kunder

· har truckkort typ A1-A1, B1-B6

· strävar efter att leverera det lilla extra

Vi tror att du platsar i laget om du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande och känner igen dig i ovanstående. Körkort (B) är ett krav. Erfarenhet av budbilsarbete eller körvana och god lokalkännedom är meriterande.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi följer Livs kollektivavtal.

Din ansökan

Skicka din ansökan till: ansokan@waterlogic.se

Skicka ett kortfattat CV och en beskrivning av dig själv.

Sista ansökningsdag är 30 november och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Läs mer om Waterlogic på www.waterlogic.se

Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Waterlogic Nordic koncernen består av Waterlogic-bolagen i Sverige, Norge, Danmark och Finland, samt de svenska bolagen Escowa AB, Svensk Storköksservice AB, Dalux AB och det norska bolaget Pure Water. Totalt sysselsätter företagen cirka 300 personer och är specialiserade på dricksvattenlösningar för företagsmarknaden samt service och försäljning av utrustning för storkök.

Vår vision är att vara den arbetsgivare där den bästa arbetskraften söker sig, trivs och utvecklas, samtidigt som vi arbetar mot vårt mål att bli den största och mest lönsamma i vår bransch. Vår värdegrund är avgörande för att nå vårt mål och understryker vikten av en positiv företagskultur och vårt fokus på den allra bästa kundupplevelsen. Våra värderingar är att vara Engaged, Customer Focused och Caring for People.