Verkstadsadministratör

Verkstadsadministratör

Är du den där kompisen i gänget som alla vänder sig till för att du faktiskt har koll på allt? Är du administrativt lagd, pedantiskt strukturerad och dessutom glad och serviceminded? Då tror vi att du skulle passa som handen i handsken hos oss på Volvo Car Kista!

Om rollen

I rollen som Verkstadsadministratör ingår bland annat administrativ stöttning av kollegor gällande fakturering och kreditering, garantihandläggning, hantering av försäkringsärenden samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter och planering. Du ser även till att flödet för bilar till och från försäljning flyter på.

Vidare kommer du även att:
 • Skapa arbetsorder för våra bilar genom våra verkstäder
 • Planera in jobb på de olika verkstäderna kronologiskt
 • Fakturera, skapa och planera jobb på Bilvårdsavdelningen
 • Boka in kunder via telefon och mail
 • Stötta och bistå chefen för Bilvårdsavdelningen i den dagliga driften, coacha, planera och fördela jobb.
Vem är du?

För att bäst lyckas i denna roll krävs det att du är en "doer" och möjliggörare, vi ser även att du som person är:
 • Prestigelös
 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Kapabel att se helhetsperspektiv för att på smidigast sätt hantera olika situationer
Vad kan du?
 • Erfarenhet från bilverkstad och bilförsäljning, en fördel av Volvo.
 • Du har minst gymnasiekompetens och körkort B.
 • Du talar och skriver god svenska, kan du även andra språk är det en merit.
 • Du har erfarenhet av CABAS och Excel.
 • Dator- och digital vana ser vi som en självklarhet
 • Har du även erfarenhet av arbete i en liknande roll, kanske inom bilbranschen, är det meriterande
 • Det är även meriterande om du har erfarenhet av TACDIS, Vida och Organizer
Vi erbjuder
Möjligheten att representera ett av Sveriges starkaste varumärken, Volvo. Som för 64:e året i rad säkrar titeln marknadsledare
Som anställd hos oss tar du del av pension via VFF Volvo Företagspension. Personalrabatt vid köp av bil, vid tanka, tvätta, service av bil och köp av reservdelar. Tillgång till förmånsportal via Benify och hälsoundersökning hos företagshälsovården var 18e månad samt förskottssemester. Vi har kollektivavtal och du omfattas automatiskt av avtalade försäkringar.

Praktiskt

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 14/8 2022. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med vår värdegrund.

Om oss

Vi erbjuder verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar från Volvo. Vi är 700 medarbetare på 11 anläggningar i Stockholm, Göteborg, Enköping och Uppsala.

Vår ambition är att ligga i absolut framkant och skapa framtidens kundupplevelse. Det är en hög ambition, ett viktigt löfte och det ställer höga krav på oss som företag. Vi vill kunna leverera en sammanhängande kundresa både online och genom fysiska möten. De nya digitala förutsättningarna skapar en ökad kravbild och den vill vi som företag kunna leva upp till. Vi vill även kunna möta kundens ökade krav genom att erbjuda framtidens hållbara mobilitetslösningar och på så sätt göra vardagen enklare för människor, oavsett vem man är. Vi värnar om våra kunders tid. Och nu är vägen hit ännu kortare. Vi vill att våra kunder ska känna att de får mer än en bil när dom köper sin Volvo hos oss, med ett nytt sätt att se på ägarskap - med mindre oro och mer tid för livet. Vårt mål är att ge våra kunder ett enkelt och bekymmersfritt bilägande.

Vill du vara med på den resan? Välkommen till oss!
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vill att livet med din Volvo ska vara lika bekvämt och enkelt som det är att köra den. Med elva anläggningar i tre regioner kommer vi närmre dig som kund. Hos oss får du hjälp med allt som rör din Volvo - finansiering, service, reparationer och tillbehör. Alltid anpassat efter dina behov, så att du får mer tid för livet. Du möter oss på det sätt som passar dig bäst, digitalt eller på plats hos oss.

Vi värnar om din tid. Och nu är vägen hit ännu kortare.

När du köper en Volvo hos oss får du mer än en bil. Du får ett nytt sätt att se på ägarskap - med mindre oro och mer tid för livet. Vårt mål är att ge dig ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Med sammanslagningen av Bra Bil och Upplands Motor så kommer vi inte bara närmare dig som kund rent geografiskt, vi samlar även oerhört mycket Volvokompetens med de 700 medansvariga som jobbar här. Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med dig.

Varmt välkommen till Volvo Car Retail. Vi blev precis ännu lite bättre.