Teknisk Säljare

Teknisk Säljare

ViaCon grundades 1986 och kombinerar idag mer än tre decenniers erfarenhet med dagens spjutspetsteknik och är en pionjär inom broar, kulvertar, geoteknik och dagvattenlösningar.

Med ca 800 anställda och verksamhet i 19 länder erbjuder företaget sina kunder en mängd distinkta toppmoderna lösningar som är pålitliga, långvariga och utformade för att möta utmaningarna i en föränderlig värld. ViaCons lösningar stödjer både kunder och samhället i att nå viktiga och hållbara mål.

ViaCon Groups olika lokala marknaders resurser inom teknik och innovation i kombination med gruppens övriga styrkor gör ViaCon till ett självklart val för sina kunder. 

Läs mer på www.viacon.se

Om rollen
Nu utökar ViaCon teamet i Stockholm med en person som ansvarar för den tekniska försäljningen inom vårt affärsområde Bro och kulvert. I rollen kommer du att ta ansvar för, och bidra till att hela sälj- & marknadsföringsprocessen inom aktuellt produktområde följer företagets uppsatta strategier och målsättningar. Rollen innefattar även att på ett professionellt och utvecklande sätt arbeta tillsammans med ViaCons centrala tekniska funktioner med syftet att långsiktigt vara den ledande aktören på den svenska marknaden!

Arbetsuppgifter
  • Extern försäljning inom aktuellt produktområde genom kundkontakter
  • Proaktiv arbete mot branschens konsultverksamhet samt andra föreskrivande funktioner genom kontakter och tekniska möten med målsättningen att kraftigt öka antalet affärsmöjligheter med ViaCons produkt/lösning föreskrivet
  • Bygga ett kontaktnät samt var med att ta fram en struktur på hur vi jobbar proaktivt mot föreskrivande led inom aktuellt produktområde 
  • Delaktighet i arbetet med ViaCons strategi, prisbild, budgetarbete samt produktsortiment inom området Bro & Kulvert
  • Förbereda och ta fram aktuellt marknadsföringsmaterial i enlighet med företagets behov
  • Tekniskt stöd samt prismässig rådgivning till ViaCons övriga säljorganisation gällande området Bro & Kulvert
  • Samarbeta inom utförandeprojekt med ViaCons Entreprenadavdelning
  • Ansvara för uppdragsledingen gällande våra interna projekt.  
Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom väg & vatten och har 2-5 års erfarenhet, alternativt har 5 års erfarenhet inom uppdragsleding mot brokonstruktion och kan bronormen.  

Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektförsäljning inom bygg- och anläggningsbranschen, eller annan form av likvärdig försäljningserfarenhet. Tjänsten förutsätter goda IT-kunskaper tillsammans med obehindrade kunskaper i engelska och svenska då vi är ett internationellt bolag. 

Som person letar vi efter dig som är lösningsorienterad, lyhörd och kommunikativ och van vid många kontaktytor. Vidare är du en analytisk och strukturerad och trivs med att resa till viss del i tjänsten. Vi har en jordnära och prestigelös kultur där vi samarbetar och tillsammans når våra ambitiösa mål.  

Du erbjuds
Att arbeta i ett bolag med högt tempo och stort fokus på hållbara lösningar med kollegor i hela Europa. Ett flexibelt arbetsliv där du kan kombinera distansarbete och arbete på något av våra kontor med dina kollegor. Ingå i en multinationell organisation med stora karriärmöjligheter och ett strategiskt fokus på lärande samt intern utveckling.  

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar ViaCon med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefine Blomkvist på 072-377 5125. Urval sker löpande med start vecka 30. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 3000 engagerade medarbetare.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se/stockholm för att läsa mer!
 
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.viacon.se
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se