Byggteknisk rådgivare sökes till ett företag i Stockholm

Byggteknisk rådgivare sökes till ett företag i Stockholm

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en byggteknisk rådgivare till ett företag i Rotebro. Tjänsten är på heltid måndag- fredag mellan 08:30-16:30. Möjligheten till att arbeta på deltid finns. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär att du kommer att ge kvalitativ byggnadsteknisk rådgivning i första hand på telefon, men även via webben samt mail till kundens medlemmar i frågor som bl.a. kan röra följande områden:
  • Fukt- och mögelproblem
  • Problem och tvister med hantverkare
  • Byggnadstekniska konstruktionslösningar
  • Bedömningar av utförda arbeten
  • Tips inför ombyggnationer, ventilation, värme, sanitet, mark och konstruktion, felsökningsmetodik
  • Vägledning till rätt hantverkare eller konsult
  • Vägledning gällande energi- och uppvärmning och byggnadsvård
Vem är du?

Vi söker dig som är högskoleingenjör, eller har YH-utbildning eller motsvarande med inriktning mot byggteknik eller installationsteknik. Vi ser helst att du har arbetat med byggteknisk rådgivning tidigare. Viktigast är att du i fråga är uppdaterad vad gäller dagens branschregler mm.
Som person är du tydlig, kommunikativ och har god pedagogisk förmåga samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du kommer i stor omfattning arbeta tillsammans med övriga byggnadstekniker och jurister på avdelningen och det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga. Ett plus är om du har god problemlösningsförmåga samt är noggrann när du ger rådgivning till kundens medlemmar.

För övrigt kommer du få sitta på en trevlig arbetsplats, där det är högt i tak bland kollegorna. Kontoret ligger naturskönt vid Norrvikens strand i Rotsunda i norra Sollentuna.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan till oss. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet gått ut.
Mer info
Kontaktperson Shanthi Kax
Telefon 0763084383
Område Sollentuna
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Hemsida http://www.veterankraft.se
Sista ansökningsdag 7 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.