Säljare Norrort

Säljare Norrort

Vesivek koncernen är nordens största takrenoveringsföretag och renoverar över 5 000 villatak per år. Sedan starten för 25 år sedan har företaget utfört mer än 30 000 takrenoveringar i Finland och Sverige. I koncernen ingår även företag inom taksäkerhetsprodukter och takavvattningssystem och koncernen omsätter ca 1,1 miljarder kronor och har cirka 600 anställda.

Vesivek har ett unikt erbjudande och koncept med högeffektiva installationer av högkvalitativa tak, med generösa garantier. Företaget är i stark tillväxt och behöver förstärka sin verksamhet med fler drivna fältsäljare för arbete i Norrort.

Arbetsuppgifter

Som Säljare hos Vesivek arbetar du med uppsökande försäljning och bearbetar villaägare med Vesiveks erbjudande. Du ansvarar för hela affären, från första kontakt med kund till takbesiktning och signerad offert. Efter genomförd takrenovering ligger det inom Säljarens ansvar att följa upp slutförda projekt hos nöjda kunder. Säljarna arbetar nära arbetslagen i produktionsenheterna i sin region och hela Vesivek kännetecknas av god sammanhållning och en tydlig entreprenörsanda.

Erfarenhet & personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Säljare hos Vesivek ser vi att du har flerårig erfarenhet från försäljning mot slutkonsument, gärna inom fönster, dörrar, kök eller liknande. Personliga egenskaper som krävs är att du är positiv, driven, strukturerad, uthållig och affärsorienterad. Du är duktig på att bygga vinnande relationer och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

Erbjudande

Vesivek erbjuder trygga anställningsvillkor, i en platt organisation med korta beslutsvägar och en tydlig entreprenörsanda. Rollen präglas av stor frihet, under ansvar, och möjlighet att själv styra över sin egen tid, framgång och förtjänstmöjligheter kopplat till dina resultat. Till sin hjälp har man engagerade kollegor, ett modernt säljstöd och en aktiv marknadsföring via olika kanaler.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka gärna din ansökan redan idag.

I denna rekrytering samarbetar Vesivek med A-Search. För frågor kontakta Rekryteringskonsult Aron Jegers, 0709 12 25 12.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (10 dagar kvar)