Säkerhetssäljare till Verisure i Sollentuna

Säkerhetssäljare till Verisure i Sollentuna

V/I Larmmontage är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Tjänsten som säkerhetssäljare

Som säkerhetssäljare hos oss är du ansvarig för hela säljprocessen. Du möter kunderna i deras hem för att erbjuda vårt unika säkerhetskoncept.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Utbildning genom Verisure Sales Academy
  • Kontinuerlig coaching och kompetensutveckling
  • Team- och säljaktiviteter
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • Både en hög fast lön och provision samt bonussystem
  • Förmånsbil
  • Ett drivet och ambitiöst team
Ansökan och urval

Som sökande är det en självklarhet att du har ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisen belastningsregister är rutin i vår rekrytering samt att du har B-körkort. Vi använder personlighetstest som en del av rekryteringsprocessen.

Kontaktperson

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Susanna Hellgren på telefon 072-160 66 02 eller susanna.hellgren@verisure.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail p.g.a. GDPR.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.