Projektledare inom VA med erfarenhet inom Asset Management

Projektledare inom VA med erfarenhet inom Asset Management

Veolia söker en projektledare inom VA med erfarenhet inom Asset Management-frågor med placering i Sollentuna.

I rollen som projektledare kommer du att projektera och leda utförandet av olika underhålls- och mindre modifieringsprojekt inom våra driftavtal för kommunförbundet Norrvatten, Solna, Danderyd och Järfälla, samt mot externa kunder.

Asset Management är kulturbärande för arbetssättet som projektledare. Du kommer på daglig basis ansvara för framtagande av projektförslag och andra utredningar samt leda genomförande av åtgärder i samråd med både tekniker och arbetsledare. En stor del av tjänsten innebär utvecklingsarbete med Asset management-frågor för verksamheten. Du samordnar arbetet med förvaltning och utveckling av kundernas GIS-system (VA-banken). Du samverkar med arbetsledare och platschefer för att löpande framställa långsiktiga underhållsplaner för VA-anläggningar.

Arbetsuppgifterna innebär även:
  • Initiera, kvalificera och dokumentera projektförslag
  • Kvalitetssäkra, presentera och fatta beslut tillsammans med kund om att inleda förstudie av kvalificerade projektförslag samt fatta beslut om projektgenomförandet
  • Aktivt agera för att projekt genomförs på ett lönsamt och effektivt sätt med hänsyn taget till livscykelkostnad
  • Avsluta projekt och dokumentera projektets slutresultat
Kvalifikationer
  • Teknisk gymnasiekompetens, samt eftergymnasial utbildning inom VA-teknik eller motsvarande kompetens inom Asset Management
  • Erfarenhet från VA-branschen är meriterande
  • Utbildning inom arbetsmiljö, första hjälpen, heta arbeten, arbeten i slutna utrymmen och arbete på väg är meriterande
  • B-körkort är ett krav, BE-behörighet är meriterande
Som person är du teknisk lagd. Du är lyhörd när det gäller uppdrag och instruktioner och kan arbeta självständigt och kan fatta snabba beslut i kritiska situationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi för löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan genom att klicka på Ansök nedan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta:
Platschef Jonatan Jakobsson, tfn 073-085 64 98
Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.