Drifttekniker VA

Drifttekniker VA

Är du en serviceinriktad och självgående Drifttekniker inom VA som vill arbeta i en bred och omväxlande roll, med eget ansvar i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Veolia ansvarar för drift och underhåll av vatten- och avloppsanläggningar i ett antal kommuner och samfälligheter i Stockholm. Vi har precis utökat verksamheten med en större kund på Ingarö med tillhörande avloppsreningsverk, vattenverk pumpstationer och ledningsnät. Därför behöver vi utöka personalen med en Drifttekniker. Du kommer att tillhöra ett team som tillsammans sköter om våra anläggningar. Arbetstiderna är måndag-fredag 7-16 och beredskap ingår i tjänsten. Arbetet på enheten präglas av ett stort servicetänk. Detta är en roll med mycket frihet under ansvar och innebär ensamarbete. Då vi jobbar i säkerhetsklassade objekt gör vi säkerhetsklassning på all vår personal.

Dina arbetsuppgifter innebär att du arbetar med drift, underhåll och av VA-anläggningar med huvudfokus på avloppsreningsverk och vattenverk. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsyn, underhåll av avlopps- och vattenverk samt enklare reparationer av olika slag. I arbetsuppgifterna ingår även ibland deltagande i projekt.

Veolia erbjuder dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige och Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos oss får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kvalifikationer:
  • Teknisk gymnasiekompetens
  • Något/några års arbetslivserfarenhet som drifttekniker inom VA
  • God dator- och systemvana
  • B-körkort är ett krav
Som person är du nyfiken, gillar att lära dig nya saker och att lösa problem. Du kommer att ha kontakt med både kunder och beställare ibland vilket ställer krav på dig att vara serviceinriktad och kunna hantera människor på ett professionellt sätt. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Platschef Jonatan Jacobsson, tfn 073-085 64 98
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.