Projektledare till Vattenfall

Projektledare till Vattenfall

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenad bolag inom energi- och elkraftsområdet? Vattenfall är ett företag med en stark säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är i fokus.

Nu söker vi en projektledare som kan axla ett spännande och utvecklande arbete i Vattenfalls framgångsrika avdelning. Vi är övertygade om att den viktigaste egenskapen för att lyckas som projektledare är ditt driv för affärer och nå uppsätta mål.

Information om tjänsten
Som projektledare kommer du tillhöra affärsområdet, Belysning. Idag är affärsområdet ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Här levererar företaget energieffektiva helhetslösningar till sina kunder, som kan vara till exempel, Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Här har Vattenfall projekt inom bland annat vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Företagskulturen präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp.

Som projektledare arbetar du tillsammans med tekniker och underentreprenörer som utför planerade underhållsarbeten, åtgärdar fel och bygger nya belysningsanläggningar. Du ansvarar för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att bearbeta nya kunder.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna:
  • Ansvara för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt
  • Sammanställa offerter och medverka i anbud
  • Upphandling av entreprenörer, tjänster och material
  • Ekonomisk och teknisk uppföljning vid analys av projekt
  • Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs
  • Personalplanering och inköp
Om dig
  • Erfarenhet som projektledare inom entreprenad, infrastruktur eller anläggning. Stort plus om du har tidigare erfarenhet från offentlig belysning eller liknande område.
  • Körkort B
  • Flytande svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadjuridik, utbildning i BAS U/P, Arbete på väg och ESA.

Vi söker dig som är utåtriktad, driven och brinner för kundvård samt nya affärer. Eftersom vi jobbar på avtal mot kund är du lyhörd och har lätt för att samarbeta med både interna kollegor och externa kunder. Att ha ett service- och resultatinriktat arbetssätt är också viktigt.

Praktisk information
Start: Omgående, Enligt ök
Placeringsort: Sundbyberg, från och med Februari, Sollentuna
Arbetstider: dagtid, flexibelt
Omfattning: heltid

Professionals Nord kommer att sköta rekryteringsprocessen och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via ansvarig rekryterare.
Kontaktuppgifter: Lucas.bryggman@pn.se
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0723000329
Email Mejla Lucas Bryggman
Område Sollentuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!