Belysningstekniker till Vattenfall

Belysningstekniker till Vattenfall

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vattenfall är ett företag med en stark säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är i fokus.

Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Då är du vår nästa belysningstekniker!

Information om tjänsten
Som belysningstekniker kommer du tillhöra affärsområdet, Belysning. Idag är affärsområdet ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Här levererar företaget energieffektiva helhetslösningar till sina kunder, som kan vara till exempel, Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn.

Här har Vattenfall projekt inom bland annat vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Företagskulturen präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp.

Din roll som Belysningstekniker
Arbetet består av en varierande vardag där du jobbar utomhus i våra drift- och underhållsavtal där du hanterar olika tekniska frågeställningar vad gäller belysning.

Varje person i organisationen är viktig och det arbete som utförs är en del i ett flöde till att kunden har en fungerande belysningsanläggning. Vi söker därför dig som är beredd att ta stort eget ansvar, både i det dagliga arbetet och vid kundkontakter, då du i rollen som tekniker är vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.

Uppdrag med de arbete som skall utföras hämtar du via din bärbara dator och utför dem utifrån de prioriteringar som finns i uppdragen. Arbetet är självständigt och du planerar din dag med informationen i respektive uppdrag. Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer.

Tillsammans tar vi fram en personlig introduktionsplan för att förbereda dig för att arbeta med alla typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar.

Om dig
  • Du gillar att arbeta tekniskt, utomhus och gillar att prata med människor
  • Du har någon form av relevant erfarenhet där du arbetat praktiskt alternativt har en relevant teknisk utbildning
  • Du har ett driv och vill ständigt utvecklas
  • Du har körkort B
  • Du kan prata svenska och engelska
Vi ser det starkt meriterande om du har en el-teknisk utbildning alternativt relevant arbetslivserfarenhet. C-körkort, utbildningar för säkerhet på väg och ESA är meriterande.

För att trivas i rollen och hos Vattenfall behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta både självständigt och i team. Du sköter din dagliga planering med stöd av projektledare och övriga medarbetare. Resor kan tillkomma.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Praktisk information
Start: Omgående, Enligt ök
Placeringsort: Sundbyberg, från och med Februari, Sollentuna
Arbetstider: dagtid, flexibelt
Omfattning: heltid

Professionals Nord kommer att sköta rekryteringsprocessen och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via ansvarig rekryterare.
Kontaktuppgifter: Lucas.bryggman@pn.se
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0723000329
Email Mejla Lucas Bryggman
Område Sollentuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!